Nu har jeg vist også fortjent at holde weekend

Jeg har faktisk haft frygtet dagen i dag. Vågnede omkring kl 3 i nat og brugte mange timer på at ligge og vende og dreje mig da jeg ikke kunne falde i søvn igen. Til sidst måtte jeg give op og stå op. Bliver altid lidt panisk når jeg skal til møde med kommunen. Jeg er så bange for at de beder mig om at stoppe mine behandlinger fordi de ikke gider vente mere. Og uanset hvor mange gange de siger til mig, at det ikke er det møderne handler om, så er der en stemme i hovedet der siger det til mig hver gang. Og når det så ikke længere er den samme sagsbehandler der kommer og tager imod mig, så går jeg for alvor i panik.

Det var nemlig ikke min gamle sagsbehandler der var der i dag. Jeg har åbenbart fået en ny. Men den nye virker super flink og virker også mere opsat på, at jeg skal igennem et forløb, hvor jeg får al den hjælp og behandling jeg har brug for. Dét er jeg virkelig glad for. For det betyder jo så at jeg kan bede om de undersøgelser og behandlinger jeg har brug for. Men det skal stadig igennem et team jeg bliver tilknyttet, og igennem dem skal en læge kigge på mine papirer osv og derefter kan de så beslutte dem for hvad de kan tilbyde mig. Men min nye sagsbehandler her mener så, at jeg ikke skal snydes for de ting jeg gerne vil igennem. Så der bliver lidt meget i starten af mit forløb men derefter skulle der gerne komme lidt faste skemaer osv. Så nu behøver jeg ikke være bange for uventet krav til mig. Dét er en rar tanke. Nu håber jeg så bare, at de tager mig alvorligt nok til at de ikke skærer en masse fra. Men det må tiden vise.

Efter mit møde besluttede jeg mig for at tage ned i byen for at hente en pakke og tjekke op på et par småting og derefter forbi bageren efter et par rundstykker til en sen morgenmad. Nåede også forbi dyrhandleren for at betale min regning for det kursus min veninde og jeg skal deltage i i slutningen af April. Og resten af turen hjem foregik også med en masse små løse opgaver. Fik nået en masse på et par timer og det føltes rart. Men var ikke hjemme ret længe, før jeg fik aftalt med mine forældre at tage med dem hjem resten af dagen. Min mor skulle have hjælp til noget på Goodreads og så har vi ellers bare hygget med lækker aftensmad og en masse snak. Det er faktisk rart en gang imellem. Og nu kan jeg så endelig holde weekend. Fik endda også handlet lidt ind da vi skulle ind og handle tidligere. Så mangler faktisk kun at købe et par småting til weekenden. Så nu kan jeg slappe af. Psyken har virkelig også bare været på overarbejde de sidste par uger med alt det jeg har haft at slås med. Nu vil jeg holde 100% fri. :D

2 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for at dit møde gik godt søde og dejlig at du har fået en god nye sagsbehandler.. Så er det bare at krydse fingre for at det hele går godt og kan hjælpe dig på rette vej.

  Kender godt det der med at man kan blive helt panisk over sådan et møde, men du klare det så godt og ja nu må du virkelig få slappet godt af og forkæle dig selv godt..

  Glæder mig helt vildt til vi skal ses.. <3
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja håber virkelig de hører på mig og ikke bare beslutter ting for mig som jeg i sidste ende ikke vil kunne gennemføre.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)