Bøger jeg har lagt klar til Read-a-Thon

Jeg er ikke en hurtig-læser længere, så jeg ved at jeg muligvis kun får læst én bog til Read-a-Thon - måske endda får begyndt på nummer to. Men da jeg ikke rigtig ved hvad jeg er i humør til endnu på selve dagen, så har jeg været henne og finde et par bøger frem i forskellige genre. Jeg har ingen fra fantasy-genren, da det nok bliver bøger derfra jeg påbegynder når Read-a-Thon er overstået, men jeg har derimod fundet lidt krimier frem og lidt andet. Og så er det de små bøger jeg har valgt, da jeg har ville læse et par stykker af dem længe nu. Har jo på det seneste købt en del pocket-bøger og jeg er stadig på udkig efter nogen til min samling. Jeg synes de er super hyggelige at sidde med, så det bliver hvad min weekend skal bruges på.

Havde også overvejet at tage en af de sidste to Dan Brown bøger frem, som jeg endnu ikke har fået læst, men.. nah.. Tror min bog-bunke kommer til at se sådan her ud.2 kommentarer:

  1. Jeg håber virkelig at du får læst "All the bright places" - totalt yndlingsbog fra sidste år <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Skal nok få den læst på et tidspunkt, spørgsmålet er bare hvornår. :D Måske bliver det her i weekenden. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)