Goodiebox April 2016

Så fik jeg langt om længe besked om, at min Goodiebox lå og ventede på mig i pakkeboksen på posthuset. Så jeg begav mig ud i stormen og traskede ned i byen efter den. Havde store forventninger til denne, så var meget spændt på at få den hjem og kigge indholdet igennem.

Vi havde fået en lille teaser så jeg vidste at der var en mascara i boxen, og det er en af de ting jeg skal have købt. Så hvis den viser sig at være rigtig god, så kan jeg nøjes med denne indtil den også løber tør. Derudover vidste jeg ikke hvad de havde valgt at forkæle os med denne gang, så nu må vi hellere få boxen åbnet op og kigget i den.

● Human+Kind - 2-in-1 Shampoo + Bodywash - For lidt over et år siden blev vi præsenteret for dette mærke i Goodieboxen og der var det en hånd, albue og fod creme vi fik. Jeg har stadig noget tilbage af den og jeg elsker den virkelig. Så da jeg så at vi endnu engang fik noget fra dette Irske (IRSKE!!!! PERFEKT JO!!) mærke, blev jeg virkelig glad. Denne gang er det så en shampoo og bodywash i én. Der var to varianter og jeg er så lykkelig over at have fået den med æble og urter. Jeg er nemlig ikke så god til produkter med duft af grapefrugt. Jeg elsker derimod produkter med duft af æble, så jeg er super tilfreds.
Full size 250 ml - koster 65 kr

● Depend - O2 Basic Matte Top Coat - Jeg har samlet meget på Depend neglelakker, men har faktisk kun én af disse nye O2 lakker, så det er da dejligt at få en mere, og så er det endda en top coat der giver et mat finish. Jamen mange tak! Perfekt sammen med pastelfarver her i Foråret og Sommeren. Den skal jeg nok få brugt en del.
Full size 5 ml - koster 29,95 kr

● So Susan - Featherlash Mascara - Så dukkede mascaraen op. Jeg synes måske ikke indpakningen virker særlig.... den virker meget billig. Og børsten er jeg desværre ikke den store fan af. Den får ikke rigtig fat i mine lange vipper, men jeg må dog sige at vipperne forbliver bløde og fleksible med denne mascara, i modsætning til stive vipper man får af andre mascaraer på markedet. Så det er en god ting ved denne. Jeg ender nok med at købe en ny mascara, som nævnt tidligere, men denne skal da helt sikkert testes noget mere.
Full size 11,7 ml - koster 175 kr

● BellaPierre - Snowflake Shimmer Powder - Uhhhh! Shimmer!!!! BellaPierre har vi efterhånden fået lidt forskellige powders fra i Goodieboxen, men denne er helt klart min favorit ud fra dem alle sammen. Denne er en fin lys/hvid shimmer som kan bruges til et utal af ting. Jeg bruger gerne denne type shimmer til øjnene. Ligger den makeup jeg ønsker og så slutter jeg lige af med at duppe lidt shimmer på øjenlåget og måske endda i øjenkrogen og voíla! Elsker det der ekstra pift man kan lave med shimmer powders. Og da denne er full size så har man til mange mange mange år i sådan en her. Der skal nemlig ikke ret meget til.
Full size 2,35 g - koster 150 kr

● Sõsar - Sacred Forest Peat Mask - Ja tak! En maske. Jeg er maske-narkoman og denne tager jeg imod med åbne arme. Og så er det endda en tørvmaske. Har testet en tørvmaske her på bloggen før, og den var jeg ret glad for, så denne har jeg lidt høje forventninger til. Den skal i krydderen allerede i aften. :D
Travel size 30 ml - koster 199,95 kr for 150 ml

● Sanex - Zero% Sensitive Parfumefri Deo Roll-on - Hmm... Jeg er ikke så glad for roll-on deoer og slet ikke dem der klistrer så meget som disse fra Sanex. Jeg bruger dem faktisk kun om aftenen inden sengetid hvis jeg har nogen, for jeg er ikke typen der smider ting ud. Så denne bliver smidt i aften-deo-bunken.
Full size 50 ml - koster 32,95 kr

● Pukka - Clean Greens - Elsker at de sender disse små eksta ting med. Jeg var dog lige lidt for hurtig med denne - jeg fik nemlig ikke læst ordentligt på den, så troede det var en te. Så hvad gjorde jeg? Varmer noget vand og hælder hele posen i. Ehm... Læser så at det er et tilskudsprodukt og at man skal putte en teske i et glas vand eller glas juice. Jeg putter så nogle isterninger i koppen efter at have hældt noget fra i en flaske og hælder så lidt mere vand i. Tror dog stadig der var for meget pulver i, men det blev da koldt og jeg fik smagt på det. Ikke stor fan - det smager meget af græs. Så husk at læse efter på pakken! Jeg tror nemlig dette kunne være et fint produkt til fx smoothies.
(Extra) 4 g - koster 295,95 kr for 112 g


Alt i alt er jeg faktisk ret godt tilfreds med denne måneds boks. Det var dejligt at der langt om længe kom en box der kunne få mig til at klappe i mine små hænder igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)