Er kommet ind i en crazy salat-periode igen

Når jeg plejer at lave en salat til min aftensmad (hvilket jeg gør stort set hver aften) så er det gerne agurk, tomat, løg og lidt feta. That's it! Måske ikke ret meget salat-agtigt, men det tager simpelthen så lang tid at snitte salat med alt det jeg gerne vil have i. Men her i går og i dag er jeg gået all-in. Eller næsten. Ville gerne have radisser osv i også, men de var seriøst nogle kedelige gummikugler, så dem købte jeg altså ikke med hjem. Og om Sommeren putter jeg også gerne enten ananas eller mango i. Men i går og i dag har min salat set sådan her ud.

Iceberg salat, løg, agurk, feta, tomat, majs, hvidløg og peanuts. I går puttede jeg et par kartofler i, men i dag var det uden. Det er en af de ting jeg elsker at spise når vejret bliver lunere/varmere. Det må nemlig helst ikke ligge for tungt og så laver jeg gerne en karbonade til eller et stykke kyllingebryst. Mums mums mums!

Men nok om det... Har spist alt for meget her til aften så nu vil jeg ligge og have lidt ondt af mig selv og pleje mine mavesmerter sammen med en bog. *Hehe* Ha' en fortsat god Fredag aften.

4 kommentarer:

 1. Wow, bliver helt sulten. Det ser godt nok lækkert ud:)

  SvarSlet
 2. Det ser vildt lækkert ud... det gode ved sommeren er alt den lækre salat man får spist :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det også :D Ja det er virkelig lækkert ved Sommeren. En masse lækre forskellige salater. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)