Vipperne jeg bruger til mine vildere looks

Jeg er blevet spurgt om hvilke vipper det er jeg bruger til de lidt vildere looks hvor jeg har "stumper" af falske vipper på. Jeg havde i starten kun ét par, som jeg jo så havde klippet i små stykker, men da jeg fandt ud af hvor gode de var til det jeg ville bruge dem til, så bestilte jeg denne 10-pak hjem. Derfor kan jeg nu vise jer hvilke vipper det er.

De er ikke noget særligt og er super billige - de koster mig nemlig kun 15 kr på eBay. Der findes selvfølgelig et utal af forskellige slags, men det er disse der fungerer bedst. De har en klar "snor", som gør at de kan sættes på i små stykker uden der ses en tydelig sort kant. Det er en kæmpe fordel når jeg laver de looks jeg laver, og hvor jeg skal bruge disse "buketter" fra vippen enkeltvis.
Jeg bruger både de store og små buketter og de kan bruges til at gøre vipperne mere fyldige eller som jeg, skabe lidt dimensioner i looket - og faktisk lave hvad der også kaldes et "doll look".

Så hvis I vil prøve at lave de looks jeg laver hvor jeg bruger disse vipper, så synes jeg helt klart I skal give det et forsøg. De er jo super billige og kan bruges igen og igen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)