Hjemvendt efter en tur på OUH og hygge med veninde

Det var hårdt at skulle op før Fanden fik sko på her i morges, men hvis jeg gerne ville være færdig og klar inden jeg skulle med bussen, så var det nødvendigt. I dag skulle jeg nemlig ind på Odense Sygehus. Jeg skulle ind til en psoriasis-status, og de skulle se hvordan min hud har reageret på de sprøjter jeg har taget de sidste tre måneder. Jeg har fået pletter steder jeg aldrig har haft det før, men det der dækkede 90% af min nakke er meget reduceret. Så noget har det virket på og andet har det gjort værre. Er især træt af de pletter jeg har fået på ben og balder. /: Men de forlængede min nuværende dosis i 3 måneder og så må vi se til den tid hvordan det ser ud.

Derudover tog de en skrab af min store plet på ryggen, som kun lader til at blive større og større, for de er lidt nervøse for at der er noget andet lige i det område. Så nu må vi se hvad prøven siger. Og det andet jeg skulle have tjekket i dag blev ikke gjort, da det ikke er i udbrud lige for tiden. Så det bliver også rykket til næste sygehusbesøg.

Da jeg blev færdig på sygehuset hoppede jeg ind i bilen til denne Nordfynske tosse. Vi havde aftalt at skulle hygge os nu hvor jeg alligevel var i Odense. Så vi kørte et smut i Rosengårdscentret hvor vi fik trasket godt rundt et par gange. Vi var også lige inde forbi Jensens Bøfhus for at få lidt ned i tanken, så vi kunne holde resten af dagen. Og det smagte bare ekstra godt i dag. Jeg valgte selv en frokost kylling med lidt spinat-halløj.

Da vi var færdige derinde kørte vi forbi Bilka. Vi havde set noget i deres tilbudsavis som vi begge var meget nysgerrige efter at kigge nærmere på. Men om vi fandt det, samt hvad jeg fik købt i centret, kan I se i et indlæg i morgen.

Nu vil jeg smutte ud og vaske makeuppen af, iføre mig noget behageligt tøj og så skal der bare puttes med Prinsen og indhentes på TVserie-afsnit og YouTube videoer. :D Håber I derude fik en god start på ugen.

4 kommentarer:

 1. Endnu engang tak for en rigtig hyggelig dag søde. <3

  Glæder mig til vi skal ses igen.
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid hyggeligt når vi støder hovederne sammen. ;)

   Slet
 2. Rigtig godt billede af jer2 :-)

  Øv med dit psoriasis, har du overvejet anden mere naturlig behandling?
  Jeg og min mor har også psoriasis, vi har brugt gode råd fra læge Carsten Vagn-Hansen, du kan læse mere her:
  www.radiodoktoren.dk

  Hilsner og en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har prøvet alt fra aloevera drikke til andre naturlige ting, så ja det har jeg, men det havde ikke den store effekt hos mig da jeg også har en struma der går ind og driller den anden vej. /: Så jeg er nødt til at tage imod de tilbud læge og sygehus giver mig lige nu. Ellers bliver hjælpen stoppet og jeg står på egne ben. Ønsker jeg ikke. /:

   Og tak. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)