Shopping i Odense i går

Så blev det tid til at vise hvad jeg købte i Odense i går. Jeg har ikke valgt at vise det hele, da der var meget praktisk og kedeligt imellem, men det jeg synes der kunne være godt at vise jer, har jeg valgt at tage billeder af. Der er ikke meget, men der er en smule.

Først ser I her lidt bøger jeg har købt. Ja jeg ved det godt - jeg har rigeligt, men... Bilka havde tilbud! Så jeg måtte altså bare have lidt med hjem til hylderne. Og jeg manglede de to af Cecelia Ahern, så selvfølgelig skulle de med. Derudover var der en masse krimier på tilbud, men valgte at begrænse mig her. Så det blev kun til to, men de lyder til gengæld virkelig også gode. Glæder mig til at læse dem snarest.

Det næste er lidt ting jeg fik købt i Matas. Købte også en ny shampoo og balsam, men dem glemte jeg at tage billeder af da de står ude i brusenichen. Det er de nye fra L'Oréal Paris som de kalder "Elvive Extraordinary Clay". De skulle være rigtig gode til folk med tendens til fedtet hår og tørre spidser. Perfekt til mig, for det er lige præcis hvad jeg har. :D Glæder mig meget til at se effekt af det over noget tid.

Og så det I ser på billedet. Jeg har været lidt nysgerrig efter at prøve denne foundation, og jeg havde svært ved at finde ud af hvilken farve jeg skal bruge, så købte to med hjem. Har ikke fået testet dem endnu, men regner med at gøre det her i weekenden. Disse to er lidt mere gule end dem jeg har, og det kunne godt være det var et godt match. Men nu ser vi. Den koster heldigvis kun 100 kr, så hvis den viser sig at være god, så er det en billig en af slagsen.

Jeg købte også en ny mascara og denne har jeg ville prøve siden jeg så den kom på hylderne herhjemme i Danmark. Børsten virker god, så nu skal den bare stå sin test for at se, om den så også er god på vipperne.

Sidst men ikke mindst, så købte jeg denne neglelak. Opdagede at jeg har en der minder ret meget om, men den er ikke lige så mørk, så det er ikke en helt så stor fail. Jeg synes det er en rigtig fin farve og den er super fin til hele året rundt.

Til sidst er der en lille sag fra H&M. Det er en meget lang top (kort kjole) i - synes jeg - boheme stil. Det er lidt et blomstret mønster og farverne er meget rødbrune og sort/råhvid. Jeg er lidt forelsket i disse farver og mønstret stof dette Forår. Der er lidt hippi over det og .... jah jeg synes faktisk det er ret lækkert. Jeg er dog blevet meget i tvivl mht størrelsen efter jeg er kommet hjem og har prøvet den på igen. Jeg kunne godt have brugt en størrelse mindre, men nu må vi se hvor meget den krymper i vask. Den skulle ikke rigtig krympe, men kan håbe der sker lidt. Ellers må det bare være en meget løs sag omkring skulderne. :P

Udover de ting jeg har købt her, var det jo meningen at jeg skulle have købt en top mere i Bilka, men de havde selvfølgelig ikke fået det hjem i butikken. Spørg lige om jeg blev irriteret. For det var faktisk derfor jeg ønskede at komme i Bilka, men... jah... Der er ikke så meget at gøre ved det. Må bare håbe at jeg kan finde noget andet et andet sted.

Det blev en ret dyr dag, men det havde jeg taget højde for. Så det kom ikke som et chok da jeg tjekkede kontoen her til morgen. *Haha*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)