Jeg elsker små parfumeprøver

Som overskriften siger, så elsker jeg virkelig små parfumeprøver. Jeg elsker når man får en lille prøve med hvis man bestiller noget fra fx Matas. Eller når der kommer små prøver med i Goodieboxen. Hvis jeg kan få fingrene i dem, så tager jeg med glæde imod dem. Kender mange der hader disse små prøver - hvilket jeg ikke kan forstå. De er jo perfekte til håndtasken. Hvem gider rende rundt med en stor flaske parfume der kan risikere at gå i stykker? Så hellere have en lille prøve med. Og det skal selvfølgelig være de små der kan åbnes op og fyldes op igen. Så skide da være med at der står et andet navn på flasken.
Har faktisk lidt overvejet at købe de der refill-flasker på eBay, men... de er bare en smule store. Ender nok med at købe en alligevel, men foretrækker nu disse små.

Jeg havde oprindeligt flere end disse, men fik stjålet en 4-5 stykker for nogle år siden. Der var en der havde lidt lange fingre og valgte at fiske dem op fra min taske. Ved godt hvem det er, og det overrasker mig ikke at personen er så tyvagtig. Men for fanden hvor er det irriterende. Så jeg tager nu kun én med mig af gangen. Vil ikke risikere at miste så mange en gang til.

Men samlingen vokser lige så stille. Og jeg elsker det. :D

Gemmer I også på disse små parfumeprøver?4 kommentarer:

 1. Jeg er også stor fan af de små parfumeprøver. Selv har jeg en sætterkasse, hvor jeg udstiller de fineste af slagsen (:
  Camilla | http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor fint! Kunne være jeg skulle skaffe mig sådan en. :D

   Slet
 2. Jeg elsker også parfumeprøver :-) Endda så meget, at jeg nogle gange køber de der æsker i Matas med små parfumer i - åh jeg er vild med dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har jeg også overvejet flere gange, men synes ret ofte de er ret dyre. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)