Kroppen fuld af gode følelser - god start på weekenden

Selvom der ikke rigtig er sket noget vildt i dag, så har det været en skøn dag. Har leget lidt med makeup, nået et lille skridt videre med mit projekt, solen har været fremme, har fået lavet min endelige intro til mine vlogs (den er blevet super fin!) og så har jeg fået skrevet lidt sammen med en Engelsk blogger der har psoriasis og var en del af den workshop jeg blev interviewet til for noget tid siden. Hun er simpelthen så sød og har i dag delt min lille "The Power of Makeup" animation på instagram samt en lille tekst jeg skulle skrive om min opvækst som psoriasis-patient.

Har en god følelse i kroppen og er klar til en weekend sammen med familien. I morgen står den på familiespisning og på Lørdag skal vi en lille tur i IKEA. Er vist meget godt der er tikket lidt skattepenge ind. :P Så kan jeg langt om længe få købt de småting som jeg har på min huskeliste hos IKEA. Bliver så dejligt.

Jeg vil slutte dagen af med en kop varm kakao med kaffe og lidt is på toppen og så et par romkugler. Vil læse lidt nu hvor jeg ikke fik læst noget overhovedet i går. Ha' en fantastisk aften.2 kommentarer:

  1. Lyder dejligt med al det gode, jeg starter min weekend med en lille kattekilling:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nurh! Kattekilling! Kan ikke stå for killinger.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)