Mit forsøg på at lave mit eget ringlight

Jeg har i mange år efterhånden gerne ville have en ring-light til når jeg tager billeder af mine looks og til når jeg optager videoer. Men de er simpelthen så dyre og dertil skulle man jo også gerne bruge nogle soft-box lamper. Så det er desværre aldrig blevet til noget, og det er også en af grundene til at jeg ikke rigtig bruger YouTube så meget. Jeg er meget afhængig af dagslyset og at solen står rigtigt, så har et meget snævert tidsrum at filme i hvis det endelig er. Det gør altså at jeg mister motivationen til det. Men måske har jeg fundet en løsning der kan hjælpe en smule på det.

Jeg har købt noget tape med små dioder på på eBay og klistret det på indersiden af en rund folie-ring, jeg har lavet ved at bukke og presse noget staniol sammen i den rigtige form. Jeg har ikke rigtig limet noget sammen eller tapet det fast endnu, da jeg gerne ville se om jeg kunne få det til at fungere først. Mangler også at finde en måde at have det monteret på et form for stativ. Men prøvede at binde lidt fiskesnørre i til at starte med og vikle om de lamper jeg regner med skal give lidt ekstra lys. Det er slet ikke optimalt endnu, men har lige sat det op for at se hvor højt det skal være, samt se om det overhovedet kunne fungere sammen med mit digitalkamera (som er det eneste jeg kan filme på). Lamperne står virkelig usikkert på de små kasser og jeg kan næsten ikke se noget på skærmen på kameraet. Men... er simpelthen ved at løbe tør for idéer til hvordan jeg skal gøre det. Men nu går jagten ind på to kasser der er høje nok til lamperne, og så skal jeg se om jeg kan lave et form for stativ til min folie-ring. Skulle jo gerne kunne holde oprejst. Så skal finde en måde at gøre det lidt stivere på, og måske mere holdbart. Staniol er jo noget blødt lort, men det er det bedste at bruge for at diode-tapen skinner mest op.

Håber snart at finde på noget mere holdbart og forhåbentlig snart komme igang med at lave lidt videoer igen. Også selvom jeg er totalt blank når det kommer til hvad de skal omhandle. Men den tid den sorg. Jeg prøver i det mindste det bedste jeg kan med de ressourcer jeg har.


2 kommentarer:

  1. Hvad med at vikle Stanniol omkring en krans, enten sådan en der kan bruges til at binde blomster på eller du kan sno to stykke ledning sammen til en krans og sætte set derpå

    SvarSlet
    Svar
    1. Den ville blive alt alt for tung samt at lyset så ikke er inde i en krans med kanter så lyset bliver rettet direkte frem. Så det kan desværre ikke give mig et ønsket resultat. Men jeg tror dette fungerer til at starte med. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)