Weekenden startede skønt med familiespisning og en tur i IKEA

Som overskriften siger, så er weekenden startet ud med lidt familiespisning og en tur i IKEA. I går var jeg blevet inviteret ned til de gamle til spisning og lidt fra familien kom så også. Det er en fast tradition de har. Havde lidt frygtet at stemningen ville blive lidt trykket, da min familie ikke altid lige er så gode venner, men det var overraskende hyggeligt. Maden var god og vi fik grint en masse og spillet lidt kortspil. Blev så også inviteret med til bowling her d. 5 Maj, men jeg mangler lige at få svar på hvad det kommer til at koste, før jeg kan give mit endelige svar. Kan dog kun være med til selve spisningen den dag, da jeg ikke kan bowle pga. min finger jeg blev opereret i. Har mange smerter, så tror ikke det er en god idé at belaste den for meget.

I dag stod det så på en tur i IKEA med de gamle og en af mine kusiner. Hun er lige flyttet i ny lejlighed, så hun skulle have en masse, og jeg ville gerne med derind da der var lidt småting jeg gerne ville have. Det blev til lidt fyrfadslys, større lys, en æggedeler, rivejern, et lækkert krus, en serveringsbakke, et sæt sengetøj og et bruseforhæng. Der var også lidt planter og et par andre lys jeg gerne ville have haft, men planterne var ikke som forventet og lysene havde de ikke på lager. *Suk* Så håber jeg kan komme derind på et andet tidspunkt eller måske kender nogen der skal derind, som kan købe dem for mig. :D

Efter at have slæbt en masse, været inde og handle, hentet vasketøj i kælderen osv, så var jeg pænt smadret til sidst. Har siddet og slappet lidt af med lidt YouTube videoer og TV-serie afsnit de sidste par timer og kan godt mærke at jeg er ved at være en smule træt. Håber dog at jeg har energi til at læse lidt senere. Time will tell.

Håber I andre har haft en god start på weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)