Nyt køb - SERIO Powerbank

Jeg har efterhånden prøvet et par powerbanks, men ingen af dem har kunne lade min telefon helt op og det er pænt frustrerende når ens telefon løber tør for strøm et par gange om dagen - ja mit batteri er stort set færdig. Så når en powerbank kun kan lade 10% og telefonen slukker ned ved 10%, så er der altså ikke meget ved den. Bruger dem dog til noget andet nu, men det betyder jo så at jeg mangler en powerbank til telefonen der rent faktisk kan lade den HELT op. Og det er her at denne SERIO Powerbank kommer ind i billedet.

Jeanette anbefalede denne, og den er pt på DealHunter.dk til 150 kr + 50 kr i fragt. Dem jeg har er på 2600 mAh og 12000 mAh, men som jeg skrev lige før, så lader de ikke ret meget op. Ved ikke om den store jeg har er deffekt, men den virker bare ikke 100%. Så jeg er lidt spændt på den nye.

Den er på 13000 mAh, så kun en smule større end den store jeg har, men forhåbentlig virker denne. Hvis ikke, så bliver jeg sku en smule gal. Den skulle nemlig kunne lade en tablet op hele 4 gange og en mobil telefon 10 gange. Så det skal testes. Har ikke de store forventninger, men... håber F***** det holder. Jeg har virkelig brug for det.

Den er tre gange så tung som den store jeg har i forvejen, men hvis den virker, så gør det mig intet. Den er også en del større. Valgte den i en fin lyseblå farve, så det ikke altid bliver kedelig sort eller hvid. Købte den her Mandag aften da jeg kom hjem fra Odense og jeg modtog den allerede et par dage efter. Leveringstiden var ellers sat til mellem d. 13 og 20 Maj. Så den kom ret hurtigt. Nu er spørgsmålet så bare om den virker. Det vil jeg teste her de næste par dage. ;)

4 kommentarer:

 1. Uhh - jeg skal også have købt en powerbank, så du må endelig lige give en melding om den virker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover at give en update her på bloggen ;)

   Slet
 2. Håber du bliver glad for den, jeg har haft min i 1½ år og har den altid med og bruger den meget til ingress som virkelig sluger strøm.

  Den aller bedst skulle være en der hedder anker som kan købet på amazone, men jeg er meget tilfreds med denne.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber bare at den virker. Er ret uheldig med elektronik.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)