Månedens Favoritter - April 2016

Det er tid til at sige hej til en ny måned, og det betyder også at det er blevet tid til at kigge tilbage på mine favorit ting denne måned. Det er primært ting fra skønheds kategorien. Det skyldes at jeg har brugt det noget mere i April. Jeg har været mere hjemmefra, og derfor også brugt noget mere makeup og pleje.

Jeg har især været glad for mine to paletter fra My-Beauty.dk - det er min Freedom Makeup Pro Øjenskygge Palette - "Innocent Collection" og min Makeup Revolution Flawless Matte Palette. Begge super billige paletter men også overraskende gode. Der er nogle farver i begge som jeg er meget forelsket i, og det er dem jeg primært har brugt her i April.

Jeg har også været rigtig glad for de to GOSH Velvet Touch Læbestifter i farverne "161 Sweetheart" og "160 Delicious" jeg købte i starten af måneden. Jeg er så glad for at have fundet to så fine farver til hverdag når jeg gerne vil have bare en smule farve på læberne.

Min Rimmel London Wake Me Up Mascara har jeg også fået brugt en del og jeg elsker stadig duften og det faktum at mine vipper stadig føles bløde og smidige ved brug af denne. Har også den med Argan Olie, men denne har tiltrukket mig mest og derfor også den jeg har brugt mest.

Vi fik en BellaPierre Snowflake Shimmer Powder i denne måneds Goodiebox og folk der kender mig ved at jeg elsker shimmer, og bruger gerne de to jeg har fra GOSH - en med sølv og en med guld shimmer, så da jeg så denne, blev jeg virkelig glad. Jeg bruger nemlig mest den med sølv. Så jeg har brugt denne en del for at se om den er lige så god som dem fra GOSH, og jeg er faktisk gået hen og blevet ret f´glad for den. Så nu har jeg en masse og løber nok aldrig tør for det.

Nu til noget andet, nemlig min Secrets d'Essences Tendre Jasmin Parfume fra Yves Rocher. Den har en virkelig skøn duft, og den er perfekt til Foråret og Sommeren - hvis vi da nogensinde får noget varme og sol. Jeg tror dog ikke at jeg vil bruge den så meget i år, da jeg nu har fået hele to i duften Néroli, så det kunne være jeg skulle få brugt resten af den jeg har og så den ene af de to nu her op, inden jeg tager andre i brug for alvor. :P

Og nu hvor vi er ved dufte, så kan vi lige tage den Yankee Candle Wax Tart i duften Lake Sunset som jeg har smidt i puljen denne gang. Jeg købte den med i første bestilling fra eBay, og da jeg så tog den i brug .... ohhh wow! Den dufter fantastisk! Så jeg måtte bare have den med i min anden bestilling og sælger var så sød at smide en ekstra i fordi hun ikke havde en af de andre jeg ellers ville købe. Så jeg blev virkelig glad.

Jeg var også super glad for at se min skønne Miracle Hand Scrub fra Rituals i denne måneds Beauty Box, så jeg har virkelig fået brugt den en del i April. Nu har jeg jo et par tuber af den så nu skal den bare bruges. Og man får altså bare de blødeste hænder! I'm in love!

Jeg har også haft min System Professionals Luxe Oil Reconstructive Elixir stående fremme denne måned, da jeg gerne vil have den brugt. Den stod ellers bare nede i min skuffe og gemte sig iblandt alle de andre hårprodukter jeg har, så... frem med den og jeg har også været glad for den. Har stadig en smule tilbage i den.

Sidst men ikke mindst, så har jeg også været rigtig glad for min Garnier Skin Naturals Pure Active Scrub. Jeg bruger gerne scrub hver dag i forbindelse med min acne, men så sandelig også min psoriasis. Denne har en virkelig lækker kølende effekt og så føles huden bare lækker efter brug. Jeg er stor fan, og denne bliver helt klart en fast del af min bad-rutine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)