Så blev jeg sørme igen nomineret til en Liebster Award

Den søde Katrine fra SelfieAndTheCity.com skrev til mig i Onsdags for at fortælle, at hun havde nomineret mig til Liebster Awarden. Mange mange mange tak for det! :D Altid rart at blive værdsat på den måde. Denne award gives til mindre bloggere og de skal så svare på 11 spørgsmål, dele 11 facts om dem selv, nominere 11 nye bloggere og herudover stille 11 spørgsmål til de nye nominerede. Og det vil jeg gøre i dette indlæg.


Der er også et par regler og de lyder således:
● Tak bloggeren, der nominerede dig.
● Vis Liebster Award-logoet på din blog. (Har to eksempler i bunden af dette indlæg)
● Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren, der nominerer dig.
● Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv.
● Nominer 11 nye bloggere (med 1000 eller derunder følgere).
● Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på.


Mine svar på spørgsmål:
1. Hvorfor har du valgt at blogge?
Det var et valg jeg gjorde for ca 19-20 år siden. Jeg havde det svært i skolen og jeg følte mig ensom. Jeg blev mobbet dagligt og jeg havde ikke rigtig nogen jeg kunne gå til og snakke med om det. Derfor valgte jeg at "søge hjælp" på internettet. Der fandt jeg ud af at der var noget der hed blogs. Det var ikke rigtig noget der var ret meget af her i Danmark, men i Amerika var der en del der havde sådan en. Jeg blev nysgerrig og startede derfor min egen op. Den startede ud med at være en af de der populære "dulle sider" hvor jeg samtidig med kunne være lidt kreativ, men efter et års tid valgte jeg at gå helt over til at have en personlig blog - altså en online dagbog.
Jeg kunne her skrive mine tanker, følelser og andet ned som jeg havde brug for at få ud. Dele det med andre der havde det på samme måde som mig og diskutere erfaringer.

2. Hvad synes du, der er det bedste og det dårligste ved at blogge?
Det bedste er at det er mit eget frirum. Et sted hvor jeg kan krænge mit hjerte ud. Hvor jeg kan dele det der interesserer mig og bruge hele min blog som en form for scrapbog. Bloggen er mit liv gjort tilgængeligt for andre at følge med i online. Et reality-show på skrift. 100% ærligt og rendyrket MIG!
Det betyder selvfølgelig også at jeg gør mig selv ret sårbar. Det er bagsiden af det hele. Det dårlige ved at være blogger. For når man har været så mange år på nettet så vil der dukke folk op der får set sig sur på en. Eller folk der har brug for et let offer. Folk der privat har det dårligt med dem selv og har brug for at hate på et andet menneske. Folk der har brug for at trampe på folk for at få sig selv til at virke mere ..... ja ved ikke lige hvordan jeg skal forklare det. Men bagsiden af medaljen er haters. Jeg får hate pga. min psoriasis (folk synes jeg ser klam ud). Jeg får hate fordi de har ondt i røven over ting jeg har opnået og de gerne vil have. Folk der hater fordi de ikke lige har samme holdning som mig. Det kan skyldes mange ting.

3. Hvilke blogs læser du selv?
Jeg følger ret mange random blogs, men jeg holder mest af at følge dem hvor jeg kan mærke bloggeren bag deres indlæg. Personlige blogs. Jeg gider ikke rigtig dem der ligner hinanden ned til mindste detalje, fordi det lige er blevet på mode at skrive om fashion eller slankekure. Kom med noget personligt. Tør vær anderledes. Lav lidt ridser i den perfekte lakering - ingen har et liv som et glansbillede. Vi har alle trælse dage og det er okay at dele med verden. Dén slags blogs elsker jeg at følge. For jeg kan identificere mig med personen bag. Føle det er et menneske og ikke bare en reklamesøjle.

4. Hvad er dit bedste ferieminde?
Selvom der også skete ret mange triste ting, så var det helt klart min studietur til Irland. Jeg har følt en tiltrækning til landet siden jeg var lille så da jeg fik muligheden for at komme dertil så sprang jeg med på vognen lige med det samme. Og jeg har ikke fortrudt det. Jeg var pludselig hjemme. Dér vidste jeg at Irland er mit hjem i hjertet. I kan læse mere om det her.

5. Hvor drømmer du om at rejse hen?
Jeg vil virkelig gerne tilbage til Irland. Men hvis jeg skal vælge en anden destination så må det enten blive England eller Grækenland. England fordi jeg utroligt gerne vil besøge London eller Brighton og Grækenland fordi jeg synes landet har nogle smukke ruiner, noget interessant mad og er ret antik i mine øjne.

6. Hvilke interesser har du udover at blogge?
Alt for mange. :P Men dem der står øverst på listen er; at tage billeder, tegne og male, læse, lege med makeup og se en masse TV-serier. :D

7. Hvad drømmer du om at opnå i forbindelse med din blog?
Hmm... Anerkendelse? Accept? Vel egentlig bare at blive værdsat for det jeg har på hjertet og ikke bliver skåret fra fordi jeg ikke længere er ung, perfekt og uerfaren. Ja det ville da være super fedt at kunne leve af at blogge en dag, men det er svært at nå ret langt som personlig blogger. Men jeg nægter at fjerne "mig" fra bloggen. Så hellere have den som en hobby og have glæde af den på den måde. Men hvis det en dag vender og det er de mere personlige bloggere der får del af den store økonomiske kage der er i de sociale medier, så vil jeg da ikke takke nej tak til det.

8. Hvilken slags ferie er du mest til?
Puha.. Den er svær. Egentlig ville jeg gerne være en strand-type der kunne tage på charterrejser og bare slænge mig i solen, men.. jeg har det bare ikke alt for godt med for høj varme. Så jeg er nok mere typen der tager på by-ferier eller noget i den retning. Steder hvor jeg kan ikke udelukkende behøver at være udsat for den varme sol. Og nej jeg er slet slet slet ikke til skiferier. Jeg ville brække alle eksisterende knogler i kroppen hvis jeg kommer på et par ski. Så skulle det måske være for at hygge foran en lækker pejs med varm kakao i den ene hånd og en god bog i den anden. Så kunne jeg måske godt tage på en ferie i de koldere lande. Men er måske nok blevet et by-menneske. Ikke de store byer, men de mindre mere hyggelige byer.

9. Kunne du finde på at bo i udlandet, hvorfor/hvorfor ikke?
Det kunne jeg sagtens. Har en drøm om at bosætte mig i Irland (kommer nok ikke som nogen overraskelse), men fordi jeg har vænnet mig så meget til den måde vi har det herhjemme i Danmark så er jeg bange for at flytte udenlandsk. Jeg er bange for at min psyke ikke rigtig får det godt med det sundhedssystem de har i andre lande. Der har vi Danskere der virkelig godt. Så lige pga. psyken og de andre sygdomme jeg slås med, så er jeg ikke så sikker på at jeg ville kunne klare mig økonomisk i et andet land. Men hvis det en dag ændrer sig, så flytter jeg nok til Irland.

10. Hvilken storby kan du bedst lide?
Jeg er som sagt ikke så meget til storbyer. Synes det bliver for voldsomt for mig. Føler jeg bliver kvalt. Men jeg var nu egentlig helt okay med at være i Dublin da jeg var i Irland. Kunne finde lidt rundt og det er super vigtigt for mig. Men jeg er nu mest til mindre byer.

11. Hvad er din yndlings tv-serie?
Av for den. Den er svær. Jeg følger en 40-50 serier igennem et år, så det er utroligt svært at vælge. Men skal jeg vælge en lige nu, så må det nok være "Ghost Adventures". Jeg er helt tosset med det paranormale, og dette er en af de mest troværdige af slagsen der er - udover "Ghost Hunters".


11 random facts om mig:
● Jeg er natmenneske, men jeg kan ikke leve uden dagslyset i forbindelse med billeder til bloggen. Lidt af et dilemma, right!? ;)

● Jeg har utroligt let til tårer. Man kan vel godt kalde mig for super sensitiv. Upraktisk i rigtig mange situationer, men jeg har lært at leve med det.

● Når jeg bliver nervøs så bider jeg negle og kan ikke sidde stille med hverken hænder eller ben.

● Jeg ville elske at deltage i et lockdown i en hjemsøgt bygning en hel nat.

● Jeg kan ikke sidde i samme stilling ret længe af gangen - og sidder helst med mine ben under mig. Det er ikke skide sundt for mine knæ og slet ikke når jeg er hypermobil.

● Jeg skriver mange lister, men glemmer ofte hvor jeg ligger dem. :P

● Jeg drømmer om at rejse rundt i verden. Tage billeder af det jeg ser og skrive om mine oplevelser. Det bliver nok aldrig muligt, men derfor kan man godt drømme alligevel.

● Jeg er super fascineret af livet i dybet og universet, men er stadig utroligt bange for det.

● Jeg har et meget dominerende rødhåret gen - det betyder at jeg har utroligt svært ved at få farve og som regel kun ender med at blive rød. Jeg er bleg som et lig. Jeg er gennemsigtig.

● Jeg drømmer om at Wicca bliver en godkendt religion herhjemme i Danmark inden jeg dør.

● Lige så meget som jeg hader at skulle til psykiater, lige så meget glæder jeg mig over at jeg finder ud af mere og mere om mig selv. Og jo mere jeg lærer om mine nye diagnoser jo mere giver de ting jeg elsker at lave mening. Jeg lærer mig selv at kende.


Mine 11 nominerede er:
● Rikke fra FlyvMedMig.dk ● Charlotte fra GnUfFi.blogspot.dk ● Linda fra LindaEg.dk ● Marissa fra MyOwnAvenue.dk ● Jeanette fra JeasBlankeTanker.dk ● Maria fra MariaHoffbeck.blogspot.dk ● Hejdi fra hejdiii.wordpress.com ● Mie fra MizzePii.dk ● Mette fra MetteDoctor.blogspot.dk ● Malene fra WondrousBibliophile.blogspot.dk ● Marie fra Læsehestens.dk

11 spørgsmål til de nominerede:
1. Hvem/Hvad inspirerede dig til at starte med at blogge?
2. Hvad ønsker du at blive husket for når din tid er ovre?
3. Hvis du skulle vælge én bog at anbefale dine besøgende, hvilken skulle det så være?
4. Hvad foretrækker du at fordrive tiden med?
5. Hvad er din drømme destination?
6. Hvis du var en farve, hvilken ville det så være og hvorfor?
7. Hvis du var et dyr, hvilket var du så og hvorfor?
8. Hvad er du mest glad for i dit hjem/på dit værelse?
9. Hvad drømmer du om at nå med din blog?
10. Har du en blogger du ser op til? Fortæl gerne hvorfor?
11. Hvad har du af planer for Sommeren i år?


Tak igen til Katrine for denne nominering. :) Og undskyld til jer andre hvis I synes dette indlæg blev en smule langt. Men sådan er det når man har meget på hjertet og gerne vil besvare spørgsmålene så godt som muligt. Men håber da I fik lært mig lidt bedre at kende - dem der ikke har fulgt med i mange år i hvert fald. Og jeg glæder mig til at læse med hos dem jeg selv har nomineret.8 kommentarer:

 1. Tillykke med nomineringen. Igen :)

  http://eightytwo.dk
  - Louise

  SvarSlet
 2. Skriver selv tit lange indlæg, fordi jeg bliver revet med, og så kan jeg ikke stoppe sådan lige igen:) Men Tillykke med din nominering, for anden gang. Håber at der er en der vil nominere mig på et tidspunkt, men nu må vise;)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Er glad for at læse at jeg ikke er den eneste der gør det. :)
   Og mange tak. Jamen det er jeg ret sikker på at du nok skal blive. ;)

   Slet
  2. Jeg har det bare sådan, at hvis jeg har noget mere at sige, end det jeg har skrevet, kan jeg ikke bare stoppe det i skraldespanden,for hvad hvis det nu også er ''vigtigt'', efter mit hoved:)

   Slet
  3. Præcis sådan har jeg det også. :D

   Slet
 3. Hej Anne-Mette :)
  Mange tak for nomineringen og tillykke med din <3 Det er et super godt indlæg og en god måde at være personlig på. Jeg har desværre ikke rigtig tid eller overskud lige for tiden da jeg er midt i opgave, eksaminer og sygdom. Men tusind tak fordi du tænkte på mig, det er rigtigt sødt af dig ��
  Håber du får en dejlig søndag :)
  Kram fra Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare helt iorden ;)
   God Søndag til dig også.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)