Fod Peeling Masker DER VIRKER!

Jeg er de seneste par år begyndt at kæmpe mere og mere med tør hud under fødderne, og jeg er en torsk til at få dem smurt ind. Følelsen af creme på fødderne er simpelthen for klam, og den er endnu værre hvis man har strømper på imens. Bwadr! Derfor har jeg været ret interesseret i de der meget omtalte fod peeling masker. Jeg købte også nogen fra eBay sidste år, som I kan læse i dette indlæg, men de viste sig slet ikke at virke. MEN! Det gør disse jeg vil vise her.

Disse er dog også en smule dyrere end de 9 kr stykket de andre kostede. Disse koster lidt under 20 kr stykket - også på eBay. Og den pris betaler jeg gerne når det virker. Jeg købte dog kun én hjem i starten da jeg stadig var i tvivl om om den ville virke på mig, men hold da op! Det gjorde den.

Selve processen ville have gået hurtigere hvis jeg havde smurt mine fødder ind i creme efterfølgende, men til trods for at jeg ikke gjorde det, så begyndte mine fødder langsomt at skalle af alligevel. Indenunder gemte der sig en dejlig blød hud. Den ville nok have været endnu blødere hvis jeg havde brugt creme, men så ved jeg det til næste gang.

Så! Hvis I sidder derude og gerne vil prøve en fod peeling maske der virker, så skal I helt klart give denne et forsøg. Vær sikker på at det er denne indpakning der er på billedet når I søger efter dem. Og forvent ikke at din hud skaller af et par dage efter brug - der kan godt gå flere uger før der begynder at ske noget. Jeg har ikke hørt om nogen der ikke har haft effekt med denne.

2 kommentarer:

  1. Hej Anne Mette hvilke fod størrelser kan de fås til

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej John. Jeg har kun set dem i onesize og det er omkring en størrelse 40 vil jeg gætte på.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)