En dejlig afslappende weekend forude

Jeg var tidligt oppe i dag, da jeg skulle ringe til Stofa og klage over en regning jeg har fået. Personen jeg kom i kontakt med mener der er sket en fejltagelse og at jeg derfor ikke har fået tilsendt en label til tilbagesending af deres modem. Så han ville sørge for at sende en ny så jeg kan få sendt det til dem. Regningen skulle jeg så bare rive midt over og smide ud. Så det er nu gjort og jeg venter på at modtage den sidste kuvert fra dem i næste uge.

Ville have lagt mig sammen med prinsen igen med det samme derefter, men besluttede mig for at ordne lidt praktisk først. Tøjvask, der skulle handles og så var der lidt løse ender der lige skulle afsluttes. Nu kan jeg så endelig holde weekend.

Jeg fik langt om længe læst "Det Forsvundne Tegn" af Dan Brown færdig og skal nu igang med den sidste - "Inferno". Så jeg finder forhåbentlig en masse tid til at læse denne weekend. Skal lige ud til de gamle Søndag og måske ned og sige hej til nogle skønne mennesker nede i deres kolonihave på et tidspunkt også, men derudover har jeg ingen planer. Og kommer posten med nogle af de ting jeg venter på, så kan jeg forhåbentlig også komme igang med at lave lidt festival-looks, som jeg har planer om at vise frem her på bloggen. Så det bliver en hyggelig og afslappende weekend.

Hvad skal I lave i weekenden?

2 kommentarer:

 1. Hejsa
  Forsinket med stort tillykke med fødselsdagen 🇩🇰
  Jeg skal plante på min terasse, hygge med mine unger, grille og bare slappe af i det gode vejr. Vh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lone. :) Og sikke da en skøn weekend det lyder til du har haft.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)