Lidt nye Liplinere fra eBay til samlingen

Jeg har en eller anden makeup-kærlighed til liplinere og jeg vil så gerne have en masse i min samling. For jeg bruger dem faktisk som matte læbestifter. Det giver mig mulighed for at have en masse farver uden at skulle bruge en masse penge på dyre læbestifter. Jeg har tidligere købt et sæt på 12 stk fra eBay, men kan ikke huske om jeg skrev et indlæg om dem. Men jeg har nu købt de nye af samme mærke hjem - bare den næste "generation".

Første "generation" var meget mørke farver, og denne er mere lyse. Hvilket er virkelig fint, for så har jeg en god blanding. Jeg har dog ikke rigtig nogen kolde farver - såsom blå, lilla osv, så dem skal jeg på udkig efter. Men jeg er super glad for disse, og til små 7 kr kan det virkelig ikke gå helt galt. Glæder mig til at lege noget mere med dem.2 kommentarer:

  1. Sikke mange fine farver :D Har du link til dem?

    SvarSlet
    Svar
    1. Sælger jeg har købt dem fra har ikke flere, men det er disse: http://www.ebay.com/itm/POP-Hot-12Colors-Set-Waterproof-Lip-Liner-Pencil-Women-Long-Lasting-Lipliner-/272212443740

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)