Fødselsdagshygge + Vlog

Som I nok lagde mærke til i går, så var det min fødselsdag. Jeg fik besøg af Jeanette og så stod dagen ellers bare på hygge i det vildt gode vejr. Hun havde også en gave med til mig og det var simpelthen så sødt af hende. Et gavekort til Matas, flotte roser og to bøger (krimier), som jeg skal ned og finde de sidste to af. VIRKELIG lækker gave! Endnu en gang mange tak søde.

Efter en gang middagsmad her hos mig, smuttede vi ned igennem byen. Turen gik nemlig ned til havnebadet hvor vi ville sidde og nyde vejret. Og hold da op hvor var det lækkert. Hverken for varmt eller for koldt. Jeg har ikke fået noget farve overhovedet, men sådan er det at være transparent. Efter nogle timer dernede, gik turen ned til de gamle. De havde nemlig inviteret os på aftensmad. Og det var virkelig hyggeligt dernede også. En utroligt vellykket dag. Nu skal jeg bare have fundet ud af hvad jeg skal ønske mig af dem. Er simpelthen så dårlig til at komme på noget. Men der dukker nok noget op på et tidspunkt jeg mangler.

I dag står dagen på afslapning og læsning. Og måske en tur ud i det skønne vejr. Der er ikke så mange muligheder når det er helligdag. Kan ikke engang ringe ind og brokke mig hos Stofa. De mener jeg JEG skal betale for det modem de ikke har fået sendt returlabel til selvom jeg har bestilt det. Jeg er rødglødende. Så kommer nok til at tale med meget store ord i morgen når jeg ringer derind. Finder mig ikke i mere pis fra dem af.

Nå, men jeg vil smutte. Vil lave mig nogle lækre Amerikanske pandekager, en kop varm kakao og et fodbad. Skal koble helt af i dag. Og I kan jo se den vlog jeg langt om længe fik lavet. :D Er virkelig ude af træning. Skal lige finde en god rytme igen.4 kommentarer:

 1. Hej Søde..

  Dejligt at du havde en god dag og kunne li gaven. <3

  Jeg vil rigtig gerne se dine ugentlige vlogs, så bring it on.. :P

  Håber du får en dejlig weekend.
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig dag. :) Og god weekend til dig også.

   Slet
 2. JAAA ugentlige videoblogs <3 Det er så hyggeligt :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)