Færdig med C9 - Hvordan gik det?

Nu er det blevet tid til at komme med en afsluttende opdatering af det Forever F.I.T. Change 9 kit jeg fik tilsendt af Jonas Bjørn fra Forever Living. Som jeg også har nævnt her på bloggen, så havde jeg en rigtig skidt weekend hvor jeg ikke fik brugt noget af det, men startede op igen i mandags. Nu er mine 9 dage så overstået og jeg kan ikke se den store forskel. Tror desværre det er fordi jeg ikke kan få drukket den daglige dosis vand, samt at mit fucked up stofskifte får min vægt til at køre som en jo-jo. Men efter tre dage var der da røget næsten 3kg samt et par cm hist og her. Så det kan godt virke. Tror bare det var et lidt uheldigt tidspunkt for mig, til trods for at jeg havde disse dage "fri". Har heller ikke rigtig drukket sodavand og varm kakao og te/kaffe, og jeg har ikke haft svært ved at undvære det. Jeg slipper det dog ikke, men jeg kan sagtens gå flere uger uden.

Jeg har stadig noget tilbage af de forskellige ting fra kittet, og jeg har da planer om at bruge det op løbende. Alt andet ville være dumt. Har stadig svært ved den dumme aloe vera drik, men... i juice er det lidt nemmere at få ned. *Hehe* Så den fortsætter jeg også med.

Så selvom det ikke helt gik efter planen, så har det været spændende at prøve, og det er tydeligt at man godt kan få en god effekt hvis man kan holde sig 100% til det.

Tak til Jonas for muligheden. ;)

4 kommentarer:

 1. Åh det gad jeg godt prøve! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv at skriv til ham Jonas. :) Det kunne være du kunne få lov til at anmelde det også. ;)

   Slet
  2. Dit link går til en lukket FB gruppe?

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)