Må vist erkende at jeg er en fattigrøv

Humøret kører op og ned hele tiden for tiden, men jeg prøver at skubbe det negative en smule væk. Det er svært, men jeg ønsker ikke at det skal tage over. Jeg får en travl Juni måned og jeg har ikke brug for at der skal komme for mange forhindringer. Så derfor har jeg "planlagt" nogle ting som jeg ved jeg vil nyde at lave, og så håber jeg at det er nok til at kunne holde humøret oppe.

I dag fik jeg endelig ordnet lidt praktisk herhjemme. Mangler stadig at rengøre badeværelset, men det gør jeg inden jeg går i bad i morgen tidlig. Ellers har jeg fået alt det andet ordnet i dag. Jeg har ikke rigtig kunne tage mig sammen til det i ca. to-tre uger nu, og det er skidt. Plejer at gøre det en gang om ugen for at holde det nogenlunde pænt og rent herhjemme. Men jah.. Jeg slås med nogle ting lige for tiden, og det hæmmer mig på mange andre områder.

Resten af dagen er gået med at søge internettet tyndt for festival-agtigt tøj og noget i lidt boheme-stil, men hold da kæft hvor er det da egentlig dyrt! 500-2000 kr for en trøje? Ja jeg ved godt at tøj ikke er gratis, men for fanden hvor synes jeg det er dyrt efterhånden. Vi fattige mennesker ender sku da med at skulle rende nøgne rundt fordi der ikke er råd til et stykke stof til kroppen. Skræmmende! Så jeg ved ikke lige om jeg får købt mig noget Sommer tøj. Bliver møg varmt med det tøj jeg har. Men sådan må det åbenbart blive. *Haha* Håber dog at der dukker noget op lige pludselig, men... jah..

Vil lukke ned for i aften. Er en smule i chok. :P Har lavet mig endnu en skål med jordbær og små stykker chokolade som jeg vil nyde sammen med et glas isvand. Det må kunne hjælpe en smule.

6 kommentarer:

 1. Har du prøvet at kigge i genbrugs butikker? Der er så meget fint tøj der inde, ikke altid. Men et besøg eller flere i måneden kan godt give gode fund. Har selv fundet en helt ny nederdel til bonus datteren sidste år, ny med mærke, til 40 kr.
  Og har også fundet en del til min mindste :)
  Vi andre har heller ikke mange penge :( og gir dig ret, det er dyrt.
  Pt syer jeg så selv en del tøj til ungerne, eller øver mig, og med billigt stof kan det give en del dele tøj ud af 1 meter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger efter i genbrugsbutikkerne, men hernede er der ikke det store udvalg af tøj og slet ikke noget for folk der er lidt bredere over skulder og hofter. :P Så det er sjældent at jeg kan finde noget. Men det sker en gang imellem.

   Slet
  2. Oki æv.. Ja jeg finder da noget hver gang jeg er der inde i vores, men det er så 1 gang i måneden tror jeg. Men det er naturligvis også svært, hvis udvalget bare er piv ringe.

   Slet
  3. Præcis... Der er dog lige kommet en ny i byen her for et par uger siden, så det kan være jeg er heldig der. :)

   Slet
 2. Jeg er også en fattigrøv.
  Du har ret i, at du skal undgå at lade ting, begivenheder eller andre slå dit humør ud.
  Kender du bøgerne af Louise L.Hay - de er gode og kan læses og bruges som selvhjælp i at bygge sig selv op, passe på sig selv mv.
  Ønsker dig en god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har hørt om dem ja, men jeg er slet ikke til den type bøger. Får dem aldrig læst. :P De fanger mig slet ikke.
   God weekend til dig også smukke.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)