Jeg overlevede endnu en klam varm dag

Jeg bliver aldrig gode venner med temperaturer over 15 grader. Det har været virkelig ulideligt i dag. Når det er så varmt, så forsvinder min energi totalt og lysten til at foretage mig noget. Bevægede mig dog ned for at handle tidligere, men fortrød med det samme. Jeg lignede en der lige havde været nede ved stranden og været i vandet - så svedig og klam var jeg. Føj for satan.

Men det var nu rart lige at få handlet lidt. Og så spottede jeg denne nye 7up sodavand på vej ud, og måtte altså have en med hjem. Mojito er Sommer i et glas, så var spændt på om den overhovedet var god. Og jeg elsker den! Med et par isterninger og et par skiver lime, så har man en perfekt Sommer-læskende drik. :D Kan jeg godt blive lidt afhængig af.

Men ellers har jeg gemt mig i skyggen resten af dagen. Kigger stadig efter materialer til mit nye altan-projekt og tror jeg har fundet noget af det vigtigste. Skal bare lige have fundet ud af hvornår jeg kan få en chauffør med trailer og bil og så skal det hentes og skæres til så det passer. Når det er fikset mangler jeg bare noget stof og så kan jeg komme igang. Håber snart det kan lade sig gøre. Det bliver simpelthen så lækkert og Prinsen kommer til at elske det! Masser af plads at flyde ud på og plads til at putte.

Her til aften skete der noget lidt... crazy. :P I kan lige se hvad jeg skrev på bloggens Facebook-side:


... og det bliver bare ved... Ca. hvert 10 sekund nu kommer der enten et like eller en re-tweet. Det er slet ikke så vildt og larmende som det var lige efter han re-tweetede min tweet, men jeg har lidt på fornemmelsen at det vil fortsætte i nat også. De er jo mange timer efter os derover, såå... jah.. Det kunne godt være jeg skulle slå notifikationer fra i nat når jeg gerne vil sove. :P

Nå, men jeg vil læse lidt og pleje min meget ømme lår.

8 kommentarer:

 1. Havde det på samme måde i dag. Svedte som et svin og ja gør jeg nu stadig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår virkelig ikke de mennesker der nyder denne varme. Der er da ikke noget klammere end mennesker der sveder. Går selv gerne i bad flere gange om dagen fordi jeg synes det er så ulækkert. :P

   Slet
 2. nye 7up sodavand er god. Jeg købte den i dag og smed nogle lime skiver i og frosen jordbær som isterninger. - Jeg kunne godt blive afhængig.

  SvarSlet
 3. Den er jeg fandeme nød til at smage.. :p
  Ser jo mega lækkert ud :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan købe den til vores picnic? :)

   Slet
  2. Søren købte den faktisk den anden dag, den er slet ikke mig. ;)

   Slet
  3. Virkelig? :P Den er også lidt speciel. Men jeg er nu ret vild med den.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)