Hvad jeg godt gad have på til en Festival

Som I nok ved, så er der en masse snak om Festivaller for tiden, og jeg er selv lidt bidt af den bølge. Jeg skal dog ikke selv afsted, men det forhindrer mig ikke i at lave lidt looks, som jeg godt kunne forestille mig at jeg ville "have på" hvis jeg selv skulle afsted.

Derudover så har jeg da også nogle outfits i tankerne. Jeg går normalt kun med mørkt - okay sort - tøj, men jeg prøver at gå lidt mere i den lyse retning i år. Især når det er klamt varmt om Sommeren. Og til en festival er man jo i solen hele dagen, så hvorfor ikke tage det lyse kluns frem? Jeg har desværre ikke selv noget i mit klædeskab, men jeg kigger ofte online for at se om jeg kan finde noget. Jeg har så været henne og sammensætte et lyst og feminint outfit med sager man kan finde og købe hos Spartoo. Jeg køber ofte sko og tasker derfra, men man kan også købe en masse andet. Mit Festival outfit kan I se her.

Kjolen synes jeg er SUPER sød og jeg kunne virkelig godt tænke mig at den var i min størrelse. Blondecardiganen synes jeg passer rigtig fint til, og den vil ikke være for varm men ej hellere for tynd, så det er den perfekte sammenhæng i min verden. Dertil skal man jo selvfølgelig også have en taske til alle sine sager såsom kamera, mobil, powerbank, solbriller og hvad man nu ellers skal have med sig. Og smykker er også en god måde at pifte et outfit op på. Sidst men ikke mindst, så er der de super fine sommer sandaler, som jeg er totalt forelsket i. De er nok desværre en smule for smalle til mine brede hobit-fødder, men.. åhhh hvor ville jeg gerne kunne passe dem. :D

Men ja! Skulle jeg afsted til en festival og hvis jeg kunne passe de ting der er på billeder, så ville dette helt klart være mit foretrukne festival outfit denne Sommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)