Sjov og Spas Q&A #1

● Hvis din alder var din strømprocent på mobilen, hvor gammel ville du så være?
Min mobil er faktisk lige gået ud fordi der ikke var mere strøm på, så tænder jeg nu ville der stå 1%. Så jeg må være 1 år ifølge mobilen. *Haha*

● Hvad er noget af det værste ved dit eget køn?
Uhhh... Det må være modbydelige og løgnagtige kvinder. Vi kvinder har en fantastisk evne til at være nogle kæmpe bitches og vi kan være rigtig onde. Som i onde helt ind til knoglemarven. Giftige. Har selv været et offer for sådanne kvinder, men jeg har også selv været sådan overfor et par stykker der gik LANGT over min grænse selvom jeg havde sagt stop op til flere gange. Og vi bærer nag i evigheder. Uhyggeligt men sandt. :P

● Hvad kan du dufte lige nu?
Jeg kan dufte regn. Har jeg kunne i en lille time nu, men har ikke set en eneste regndråbe endnu. Håber lidt at det kommer og at der følger lidt torden med. Kunne være så lækkert.

● Hvilken dårlige vane ville du ønske du kunne stoppe med det samme?
At bide i negle. Ja jeg ved det - det er møg ulækkert. Men når man som jeg har psoriasis i neglene, og de smuldrer og flækker som super tynde chips, så hænger de i alt. Og jeg har ikke en neglefil eller negleklipper hos mig hele tiden. Så jeg gnasker dem "jævne" når det sker. Jeg ville ønske de var stærkere og jeg i stedet kunne få lange flotte negle, og jeg har prøvet tabletter, serum osv, men intet virker. Så det er pænt frustreret.

● Hvad glæder du dig mest til denne Sommer?
Har to ting jeg glæder mig meget til denne Sommer. Den ene ting er en lille hyggelig tøse picnic jeg vil holde sammen med Jeanette. Vi regner med at samle lidt andre tøser og så ellers bare få en hyggelig dag i Odense en dag når vejret er lækkert igen. Hvis nogen skulle være friske, så skriv endelig. ;)
Den anden ting er at jeg skal med min søster, hendes kæreste og de gamle i ZOO på et tidspunkt. Eller det har jeg i hvert fald hørt at vi skal. Der har jeg ikke været siden jeg var helt lille, så det ser jeg super meget frem til.

● Hvad craver du lige nu?
Chokofanter. Damn hvor kunne jeg godt lige guffe et par stykker i mig lige nu. Men det må vente. Det bliver desværre ikke i weekenden, da jeg stadig er igang med C9, men weekenden efter skal jeg meget have et par stykker.


- Sidder du og brænder inde med spørgsmål du kunne tænke dig at jeg svarer på her på bloggen, så stil dem endelig i en kommentar. ;)

4 kommentarer:

  1. *LOL* lidt en sjov og andeles måde at lave QA på. Den med kvinder... den er desværre sand. Jeg forstår godt hvorfor min mand siger "i kvinder har hukommelse som en elefant"

    SvarSlet
  2. Årh det der picnic kunne være hyggeligt :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)