Hvor er det dog godt med noget mad

I dag skulle jeg have min første aftensmad på Change 9 og den smagte himmelsk! Utroligt hvor meget man kan komme til at savne mad på så få dage uden. Men fra nu af står den på mad igen. Jeg har ikke fået drukket den anbefalet mængde vand om dagen endnu, men jeg gør virkelig hvad jeg kan. :D Det er svært når man ikke er tørstig. Men jeg prøver.

Udover at begrænse mig meget mht. mad osv, så er min tålmodighed virkelig også kommet på overarbejde. Har nu 7 pakker der er forsinket med posten. Har i dag igen måtte rykke for ting, og det er efterhånden ved at hænge mig langt ud af halsen. Hvor svært kan det være?! Jeg er lidt bange for at nogle af dem er blevet neglet af et postbud eller to. Det sker jævnligt. Eller at ting kommer frem smadret eller pakker/kuverter er tomme for indholdet. Ville ønske at Post Danmark ikke var den primære måde at sende og modtage ting med. Forhåbentlig kommer der nogle andre og bedre alternativer efter at Post Danmark går hen og forringer deres service.

Så ja.. Der sker ikke ret meget andet i mit liv for tiden. Andet end at vente på posten og kæmpe mig igennem vand-indtaget hver dag. Lidt kedeligt, og det er også derfor jeg ikke har fået startet op på en uge-vlog endnu. Det ville simpelthen ikke være andet end brok. Så jeg venter til der sker noget mere spændende.

Vil læne mig tilbage i det bløde med en bog. Håber I andre har nydt dagen. :)

2 kommentarer:

  1. Jeg ville intet have imod en "brok" video :D hahaha.! For det viser at livet sgu ikke altid er spændende eller lyserødt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Så sandt... Men jeg ville selv blive irriteret over video efter video af den slags. :P Så jeg venter lidt.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)