Sjov og Spas Q&A #2

● Kan du huske dine drømme?
Jeg kan huske de fleste af mine drømme. Også de meget mærkelige og mareridt jeg har haft de sidste par måneder. Det er ikke altid noget jeg ønsker at huske, men de rammer dybt. Jeg har også i en lille periode gjort det til en vane at skrive dem ned lige så snart jeg vågnede, men jeg er stoppet igen. For det var lidt som at rive op i et åbent sår hver gang jeg drømte om noget ubehageligt.
Jeg ved ikke lige hvorfor jeg skal have så mange problemer med drømme for tiden, men nede hos psykiateren siger de, at det hænger sammen med hvordan jeg har det for tiden.

● Hvis du kunne vælge én ting du fortryder og kunne gøre anderledes, hvad ville det så være?
Hmm... Ved faktisk ikke om der er noget jeg som sådan fortryder. Jo jeg har gjort mange dumme ting og taget mange dumme valg, men.. havde det ikke været for dem, så havde jeg ikke været den person jeg er i dag. Så havde jeg ikke været blevet klogere på de forskellige situationer og typer af mennesker jeg nu ved jeg skal holde mig langt fra, da de ikke gør noget positivt for mit liv. Havde jeg ikke brændt nallerne på dumme idioter, så ville jeg jo ikke vide hvilke type mænd jeg skulle holde mig fra. Hvis jeg ikke havde været for naiv og godtroende overfor andre mennesker, havde jeg ikke vidst hvilke signaler og tegn på falske personligheder jeg skulle ligge mærke til. Så... selvom jeg føler mig godt og grundigt holdt for nar, så ved jeg nu hvem der ikke beriger mit liv og hvem jeg skal advare andre om. Såå.. jeg tror ikke jeg i sidste ende fortryder noget - de ting har gjort mig klogere.

● Går du med smykker?
Jeg gjorde meget for 10 år siden, men ikke rigtig her de sidste par år. Nok fordi jeg ikke rigtig har haft noget fast at stå op til hver dag, men.. nogle gange finder jeg da lidt frem og går med det.

● Hvad tror du dit sjæledyr er?
Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det er ræven.

● Skal vi lave en blogger julefrokost?
*Hehe* Er vist blevet spurgt om dette et par gange, og tror faktisk jeg er blevet mere hooked på idéen nu hvor jeg har haft lidt tid til at tænke over det. Hvis folk er frisk på at deltage i det, så er jeg frisk. Kunne være super hyggeligt. Dog skal der være en lille begrænsning på antallet af deltagere, da det hurtigt kan blive for mange. Men jo jeg er frisk på en blogger julefrokost i år. ;)

● Hvilken farve er din tandbørste?
Lige pt er den hvid og grøn. Jeg går ikke rigtig op i hvilken farve den har. Den skal bare kunne gøre sit job.

● Hvis vi skulle på et roadtrip, hvor skulle vi så hen?
Endnu et spørgsmål fra en bloggerveninde, og jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal svare på dette. Der er så mange muligheder, men fordi jeg er en smule begrænset økonomisk, så skal det helst ikke være for langt væk. Men rundt på Fyn eller måske liiiiige lidt efter lillebæltsbroen. Men roadtrips ville være KONGE denne Sommer. :D


- Sidder du og brænder inde med spørgsmål du kunne tænke dig at jeg svarer på her på bloggen, så stil dem endelig i en kommentar. ;)

6 kommentarer:

 1. Hejsa Giz.
  Jeg har tænkt på hvorfor du ikke blogger for et af de netværk , hvor man tjener penge på det ? Vh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   Det gør jeg ikke fordi jeg ikke har 100% kontrol over min blog længere så. Jeg kan ikke undgå et ton af reklamer på bloggen og designet kan jeg heller ikke selv bestemme. Man har faktisk ikke ret mange frie tøjler på den måde. Og så synes jeg ikke det er det værd når man faktisk ikke kan gøre som det passer en selv. Så hellere undvære. :)

   Slet
 2. Det er da nogle rigtig gode overvejelser, du har gjort dig 😎 hader reklamer. Go weekend Lone

  SvarSlet
 3. Kunne være mega hyggeligt med sådan en blogger julefrokost.. :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)