Tester Forever F.I.T. Change 9 kittet

Jeg skal fra og med i morgen og 9 dage frem teste dette Change 9 kit fra Forever. Jeg trænger til at få renset ud i kroppen og der er dette kit en rigtig god start. Og ikke nok med det, men dette kit indeholder en aloe vera drik, som jeg, da jeg var teenager, drak for at gøre min psoriasis bedre. Jeg stoppede dog ret hurtigt dengang, da jeg ikke var standhaftig nok og synes det smagte afskyeligt. Smagen er nok den samme den dag i dag, men jeg tror jeg har lidt mere rygrad til at få det gjort. Så jeg er frisk på denne 9 dages udfordring.

Kittet indeholder: ● 2 Forever Gel Original (den aloe vera drik jeg omtalte), ● Forever Ultra (pulver til shakes), ● Forever Fiber (små poser til fiber-portioner), ● Forever Term (kosttilskuds tabletter), ● Målebånd (så man kan følge udviklingen) og en håndbog (som man noterer alle sine mål og krydser de ting af man har overholdt).

Det bliver virkelig hårdt at skulle ligge sine vaner fra sig og starte ud med ikke at spise andet end det I ser her de første par dage - og derefter trappe langsomt op. Om jeg kan overholde det 100% kan jeg ikke garantere, men jeg vil satme gøre forsøget. Og uanset hvad, så er pulveret til shakes og aloe vera drikken helt sikkert noget jeg vil benytte mig af. Håber jeg har rygrad til det, ellers må jeg flette det ind i mine forhåbentlig bedre vaner fremover. Jeg vender tilbage når de 9 dage er ovre og fortæller jer om min oplevelse og om der er sket noget.

Som en ekstra lille ting fik jeg en super lækker læbepromade og en lotion med. Læbepromaden er blevet en stor favorit hos mig. Den er dejlig blød, den dufter skønt og mine læber føles så lækre bløde efter brug. Perfekt til disse varme måneder hvor læberne har brug for lidt ekstra fugt. Lotionen har jeg indtil i dag kun brugt til mine utroligt tørre fødder og mine hænder og den virker faktisk til at være ret god. Jeg skal dog lige bruge den over en længere periode for at kunne danne mig et bedre indtryk af den.

Hvis du allerede nu er blevet nysgerrig efter at teste C9 kittet, så kan det bestilles hos Jonas Bjørn hos Forever Living.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)