18 år som en Personlig Blogger og 21 år Online

Tiden flyver afsted og nu kan jeg fejre 18 år som personlig blogger og 21 år som hardcore web-gænger. Hvor bliver tiden lige af? Jeg husker tydeligt mine første år, og det er lidt trist at tænke på, at mange fra dengang ikke længere er at finde nogle steder. Der er i hvert fald mange bloggere som ikke længere eksisterer (altså som bloggere). Jeg savner sammenholdet bloggere imellem, og jeg savner det at der var plads til os alle sammen. Sådan er det desværre ikke længere. Men synes det er stærkt gået af dem som stadig holder ved selvom de bliver overhalet indenom af de unge og bliver glemt lidt i baggrunden. Go Old Bloggers!

Jeg elsker at jeg har mødt så mange forskellige mennesker igennem årene - nogle dårlige men også en del gode oplevelser. Og en del har jeg også mødt udenfor skærmen og det er virkelig noget af det bedste. At kunne ses med folk der deler den samme passion er virkelig skønt. Håber at jeg fremover vil møde endnu flere, og at jeg kommer til at ses noget mere med de skønne mennesker jeg har kontakt til i dag.

Oplevelser har jeg også haft en del af i forbindelse med bloggen. Lift forskellige events, meetups, været i lidt forskellige blade og aviser, blevet anbefalet af firmaer og andre større organisationer og mine skønne besøgende. At blive værdsat selvom man ikke længere er en af de store og populære varmer virkelig. Det er rart at der stadig sættes pris på det private og erfaringer. Så tak til alle der har fulgt med og som stadig gør det.

Og nu hvor bloggen har fødselsdag denne Sommer, så tænker jeg at det skal fejres på en eller anden måde. Så jeg vil arbejde på at finde på noget, som I som besøgende kan få glæde af. Hold øje med bloggen denne måned (og muligvis Juli med). Pludselig dukker der lidt overraskelser op. ;)

2 kommentarer:

  1. Hjertelig tillykke - nu er du så blevet myndig som blogger - det er der ikke mange, der kan prale af :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. *Hahahahah* Mange tak. Og nej det er der godt nok ikke. :D Men har været myndig hjemmeside-ejer i nogle år efterhånden. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)