Shopping dulmer gerne en smule på dårligt humør

Som I nok har lagt mærke til, så har jeg ikke haft ret mange af de personlige indlæg her på bloggen de sidste par uger. Jeg har været i et utroligt dårligt humør og er det egentlig stadig. Der er bare så mange trælse ting der er sket, og så er jeg skuffet. Det er svært at komme ovenpå igen når intet er blevet løst endnu, så jeg har forsøgt at dulme vreden en smule med lidt shopping.

Der er lidt godter fra Matas og et par ting fra eBay der kom i de sidste par uger her.

Jeg har længe ledt efter en hvid flydende eyeliner, og den jeg har med filt-tip fungerer altså ikke helt til det jeg gerne vil bruge den til, så jeg har forsøgt at købe en hjem fra NYX. Det var ved et rent tilfælde at jeg så Matas havde den på deres hjemmeside, så jeg skyndte mig at købe den hjem. Samtidig med det ville jeg prøve deres "Stay matte but not flat"-foundation. Har prøvet den på håndfladen, og er ikke imponeret, men det kan være den er meget bedre i ansigtet. Må tiden vise. Må få den testet her en af dagene hvor det ikke er så klamt varmt og min fedtet hud går amok.

Derudover så valgte jeg også at købe en clay maske med hjem fra Comwell da jeg var nede efter pakken. Der var tilbud på hele Comwell hylden, men jeg besluttede mig for kun at købe én ting med hjem. Denne har jeg så aldrig prøvet, så det bliver spændende. Elsker jo muddermasker, så jeg glæder mig. :)

Jeg har som sagt også fået lidt ting hjem fra eBay. Jeg har bestilt lidt flere fake septum piercinger, og der smuttede også lige et par rosa guld med. Det er dog kun den ene der er kommet hjem, men synes den er super fin. Skal bruge dem til et look, som jeg gerne vil have lavet. Det kræver dog at jeg får de øjenskygger hjem jeg har bestilt på BeautyBay, men jeg er begyndt at tro at de slet ikke er blevet sendt. Nu er de over 2 uger for sent på den, så... jah.. Jeg har på fornemmelsen at jeg er blevet snydt.

Jeg har også bestilt lidt solbriller hjem. (Ja jeg ved godt at jeg har alt for mange i forvejen) Har stadig 3 på vej, men det ene par kom her i forgårs. Det er disse fede runde solbriller med lilla glas. Har ingen i den farve og jeg er glad for at jeg har bestilt dem hjem i blå også. Damn! Dem er jeg virkelig overrasket over. De har givet mig idéen til endnu et look, som bliver endnu et festival look. :D Det bliver virkelig lækkert.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)