"Beach Vibes" - Strand Detaljer til Altanen

Nu hvor jeg endelig har fået mit drømme-møbel bygget på altanen, så går jeg all-in med at dekorere det derude i strandtema. Jeg har allerede lidt færdigt, som I nok allerede har set. Har et ”drivtømmer” (det er faktisk et stykke træ jeg har fundet ved stranden på Lyø) med muslingeskaller, strandsten og prismer hængende, samt en lille uro med tørre træstykker og prismer. På ”drivtømmeret” vil jeg gerne have en søstjerne eller to og lidt andre skaller, men de skal lige komme med posten først. Så er jeg ”færdig” med de dekorationer.

Jeg vil også super gerne have lidt farver derud, men det skal selvfølgelig kun være farver man finder ved vandet. Har fundet et pudebetræk og et lækkert plaid hos Esprit.dk, som ville være perfekt! Blå, grønne, gule og orange farver - de perfekte strand-farver. Så jeg skal have fundet et pudebetræk og et tæppe/plaid der minder om dem jeg har fundet eksempel på her. Ved nemlig ikke om jeg får råd til de to jeg har på billedet, så måske jeg kan finde noget på eBay eller på genbrug. Men hvor ville det være perfekt med disse!

Sidst men ikke mindst - den sidste detalje jeg drømmer om at have derude. Lyskæder! Jeg vil gerne have en 2-3 stk hængende i forskellige "bølger" og højder. Gerne et par alm. kedelige lyskæder som den jeg har fundet hos Jysk, og så ville en lyskæde med glødepære som den jeg har fundet hos Ellos være en drøm sammen med. Man kan også få dem andre steder en gang imellem, så det er bare med at holde øje med dem når de kommer på tilbud. Det ville se så fedt ud. Men vil gerne have alle lyskæder i solcelle-form. Det bliver svært at finde, så hvis jeg finder nogle billige der er med ledning, så går det også nok. Har jo alligevel altandøren stående åben når jeg sidder derude, så kan bare finde en forlængerledning frem. Men det ville virkelig være prikken over i'et derude. :D

What do you think? Ville det ikke bare være fint?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)