YouTubere jeg elsker og nyder at følge med hos

Forleden fik jeg en kommentar her på bloggen, hvor jeg blev spurgt hvilke YouTubere jeg følger. Jeg tænkte at der nok ville være nogen der ville være interesseret i at få lidt inspiration til et par stykker at følge, så jeg har skrevet et indlæg og gjort det klar til jer i dag. Jeg følger nemlig utroligt mange. Det er dog ikke alle der uploader videoer så ofte, så derfor har jeg en masse daglige vloggere jeg følger, samt nogen jeg bare nyder at se videoer fra når de en gang imellem smider en op. Dem jeg nyder mest at følge med hos, Har jeg linket til via et billede fra deres channels.

I kender nok til de fleste, men here you go!

YouTubere jeg helt klart vil anbefale jer at følge:

Andre YouTubere der er et kig værd:
DOSEofFOUSEYExploring With JoshEleventhGorgeousGabriella Lindley
LeighAnnVlogsLearningToBeFearlessSHAYTARDSThatcherJoeVlogs
ThatcherJoeTyler OakleyZoellaJoey GraceffaKathleenLightsKandee Johnson

Jeg følger selvfølgelig flere end dem jeg har skrevet ned her, men det er ikke nogen jeg ser videoer fra så ofte, som disse. Men jeg håber at jeg har givet jer nogle forslag til flere at følge på YouTube. :) Der er en god blanding af daglige vloggere, beautyguruer, morsomme og alm. YouTubere.

3 kommentarer:

  1. Fik lige lyst til at bage en fucking stor kage sammen med dig. :P Ha Ha.

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)