Mit Nye "Strand"-tema Altan-projekt er inden for rækkevidde nu

I Marts sidste år købte jeg en bænk ud til altanen, fordi jeg gerne ville gøre den mere hyggelig og brugbar, og jeg har da også været glad for den, men.. der er bare ikke plads til at man kan sidde mere end én derude, og man kan ikke rigtig læne sig ordentligt tilbage og slappe af med en bog og en kat på skødet. Derfor har jeg besluttet mig for at rydde alt hvad der er derude og lave noget helt andet denne Sommer. Jeg har besluttet mig for at gøre alvor af de ønsker og planer jeg har haft i flere år. Nemlig at have et totalt relax-hjørne derude.

Jeg begyndte faktisk allerede sidste år med at samle på små ting der kunne gøre min altan lidt mere strand-tema-agtig. Små hvide sten, muslingeskaller, sten med huller, "drivtømmer" osv. Jeg kommer jo fra en by med havn og strand, så vil gerne have det ind i mit hjem også. Så badeværelset og altanen bliver i strandtema. Jeg mangler dog stadig en del, men jeg har fået samlet lidt og det har også noget at sige.
Mine planer for altanen har jeg forsøgt at "beskrive" lidt med lidt billeder fra pinterest. Det var først meningen at jeg skulle have skaffet mig nogle europaller til det "møbel" jeg gerne vil have derude, men efter et besøg hos de gamle i går aftes, så blev vi hurtigt enige om at min far vil hjælpe mig med at bygge noget i stedet for. Vi køber noget træ og så ordner vi det hele i næste uge. Jeg troede først jeg ville kunne komme igang med mit projekt i Juli, men nu er det pludselig kommet en del tættere på og det er fantastisk!

Jeg vil have det halve af altanen lavet om til et sidde-ligge møbel. Lidt som det I ser midt i billed-collagen. Så er der pludselig plads til to eller mig og prinsen på samme tid. Jeg kan ligge ned, sidde med passer af albuerum - der bliver masser af plads! Ja jeg får så ikke plads til planter osv, men lidt lanterner og andet skal jeg nok finde plads til. Har planer om rigtig mange hyggelige og strandagtige dekorationer derud til og har lidt af materialerne allerede. :)

Jeg vil ikke afsløre alt for meget endnu, men nu hvor det hele er blevet skubbet en lille måned frem, så tænkte jeg at jeg lige ville fortælle jer lidt om mine planer. Har også noget på vej med posten som jeg skal bruge, og... jah.. Jeg glæder mig helt ekstremt til at få det lavet. Vil få brugt altanen langt mere end jeg gør nu når det er færdigt.

6 kommentarer:

 1. Ser super hyggeligt ud 🙂 Glæder mig til at se det færdige resultat ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Når det bliver færdigt, så er du velkommen til at komme og teste det. :D <3

   Slet
  2. Det kunne være super hyggeligt <3

   Slet
  3. Ja ikke? ;) Du er mere end velkommen. <3

   Slet
 2. Din inspiration ser rigtig hyggeligt ud :-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)