Endnu en serie er nu komplet - Lars Kepler

Næh se nu der. Min bog-køb-bølge fortsætter. Det var slet ikke meningen at jeg ville kigge efter de sidste bøger i denne serie endnu, da man ikke ret ofte finder dem i vores lokale genbrugsbutikker, men de var på tilbud i Føtex såå... jeg endte med at springe derned og købe de tre sidste jeg manglede. Så nu er denne "Joona Linna"-serie af Lars Kepler komplet.

Jeg har brugt ret mange penge på bøger allerede i denne måned og det kan godt gå hen og blive en smule farligt. Men må bare sige til mig selv, at fra nu af må der ikke blive købt nye bøger, men at jeg skal holde mig til det jeg kan finde i genbrugsbutikkerne og eventuelt kan købe på biblioteket. Der er jo mange jeg mangler, så det kan godt gå hen og blive dyrt fra ny jo.

4 kommentarer:

 1. Må vi se din bogreol ? 😜 elsker bøger
  Vh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Har mine bøger spredt ud over hele stuen. :P Har ikke én reol at vise frem. *Hehe*

   Slet
 2. Vil også gerne se fotos af din bogreol :-) Skøn serie, du nu har samlet. Jeg deler serien med min far - det er lidt øv :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg også svarede til Lone, så har jeg ikke én reol men mine bøger er spredt ud over hele min stue. :P Så det bliver lidt svært.
   Åhhh jeg kan slet ikke dele mine bøger med nogen. Jeg vil have dem for mig selv. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)