NYHED - Biolage Sugar Shine

Jeg startede min weekend ud med at hente en lille overraskelses pakke fra Smarthair.dk og i den gemte der sig lidt nyheder fra Matrix Biolage, nemlig deres nye Sugar Shine serie. Jeg fik tilsendt en hårscrub, shampoo og en mist. Jeg har brugt disse nye produkter i nogle dage nu og har besluttet mig for at dele mine erfaringer med jer her på bloggen.

● SugarShine Polishing Hair Scrub - Jeg har prøvet et par stykker af denne type produkter før og jeg har altid haft gode erfaringer med dem. Man bruger sådan en hår scrub før alt andet. Den påføres i fugtigt hår og i sektioner. Den masseres forsigtigt ind i håret og det gør at den fjerner belægninger og snavs som er årsagen til mat hår. Dette gør man indtil sukkeret er opløst. Den kan bruges til alle hårtyper - også farvet hår. Og ved I hvad? Den kan også bruges til kroppen. ;)

● SugarShine Shampoo - Ja der er ikke så meget at sige om denne. Det er en shampoo. Man kan også få en balsam, men den har jeg ikke fået med. Denne shampoo giver glans og plejer håret.

● SugarShine Illuminating Mist - Denne er en form for balsam mist eller hårolie mist som man påfører efter badet i håndklædetørt hår. Jeg elsker produkter som disse. De er super nemme at have med at gøre og så bliver håret altså bare så lækkert når det er tørt og man har brugt det. Denne er dog lidt anderledes end dem jeg har prøvet før. Man kan tydeligt se at der er to opdelte væsker i, og derfor er det også super vigtigt at man ryster den grundigt inden man bruger den. Den skulle pleje, give glans og kontrollerer flyvsk hår. Og så giver den varmebeskyttelse op til 240 graders varme, så håret ikke bliver skadet ved brug af glatte- og krøllejern.

Jeg har som sagt brugt disse produkter i nogle dage nu og jeg synes de dufter virkelig skønt - shampooen dufter ikke ret kraftigt, men den skønne mist er fantastisk. Jeg kan godt mærke at jeg ikke har noget balsam til håret dog. Det virker mere tørt når jeg er kommet ud af badet og håret har fået lov til at lufttørre, så jeg kan godt forestille mig hvor fantastisk blødt det må føles hvis man også bruger balsam.

Når det kommer til det disse produkter skulle kunne give, glansen, så kan jeg skrive under på at det virker - i hvert fald op mit hår. Normalt får jeg glansen frem ved at bruge hårolie, men det skal jeg også passe lidt på med, da det hurtigt bliver for fedtet. Så den mist der er med her er fantastisk! Det samme gælder sukker scrubben. Jeg har som sagt prøvet det før, men denne er klart den bedste jeg har prøvet.

Jeg kan varmt anbefale alle tre produkter. Det er i hvert fald nok ikke sidste gang jeg får misten og sukker scrubben i min faste hår-rutine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)