I morgen sker det!

Som overskriften siger, så er det i morgen det sker. Troede det først ville stå færdigt Torsdag, men allerede i morgen bliver altanen lavet færdig. Vi var nede og handle de materialer vi skal bruge i dag, og i morgen starter arbejdet så. Det betyder også at jeg skal ud til de gamle allerede i morgen tidlig, men det er helt fint med mig. Så kan jeg nå en masse Torsdag og Fredag også.

Nu mangler jeg bare at det gode vejr vender tilbage. Der er ikke meget ved at sidde derude i regn og gråvejr. Såå.. Solen må gerne vende lidt tilbage igen.

Er også gået med til at hjælpe dem begge med deres CV - at få det skrevet pænt og simpelt op så det fanger og er nemt og overskueligt at læse igennem. Fik lavet min mors færdigt i dag, og i morgen er det så min fars tur. Hjælper jeg dem gerne med som tak for hjælpen med altanen. Og så sparer jeg penge på aftensmad i de dage jeg er derude, så det er jo også lidt en bonus.

Nå.. Vil læne mig tilbage i det bløde for i aften. Skal snart i seng, men vil lige indhente lidt på YouTube og de sociale medier inden jeg trækker stikket for i aften.

4 kommentarer:

 1. Hvem følger du på youtube? Kunne godt bruge lidt inspiration :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Følger alt for mange. *Hehe* Kunne skrive et indlæg på et tidspunkt hvor jeg lister dem op jeg synes er et følg værd?

   Slet
 2. Ja, meget gerne tak :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)