Sjov og Spas Q&A #4

● Er du morgenmenneske eller natteravn?
Jeg er natteravn - uden tvivl. Det er der jeg får alle mine kreative idéer og der min energi er mest aktiv. Det er gerne om aftenen/natten at jeg påbegynder oprydninger i skabe og skuffer, der jeg læser bedst, der jeg føler mig mest i live. Derfor har jeg også utroligt svært ved at sove om aftenen og det gør det ufatteligt svært at komme tidligt op om morgenen. Hader at skulle tidligt op. Det føles som tortur for min krop. Så jeg er helt klart en natteravn.

● Hvad glæder du dig mest til denne Sommer?
Jeg ved endnu ikke om det bliver til noget, men jeg har længe glædet mig til at skulle i Zoo med de gamle og min søster og hendes kæreste. Planen var oprindeligt at vi skulle derind når de kommer her om lidt over en uge, men... ved ikke om det bliver til noget, da jeg endnu ikke ved hvor længe de har planer om at være på Fyn. Derudover håber jeg at vi kan få besøgt lidt loppemarkeder. Det er alt for længe siden jeg har være ude på et af dem. Men det må tiden vise.

● Synes du hvalpe eller killinger er mest nuttede?
Argh! Den er altså svær. Hvalpe er super nuttede, men katte er altså stadig mit fortrukne.

● Hvis du kunne være halvt menneske halvt dyr, hvilket dyr ville du så vælge?
Burde der slet ikke være nogen tvivl om - en ræv. Nogen ville nok svare kat hvis de skulle være et dyr til mig, men mange af de egenskaber en kat har, har ræven også, såå... jeg ville helt klart foretrække ræven.

● Hvilke lande ville du tage til, hvis du skulle på jordomrejse?
Ville elske at besøge alle lande, men de lande jeg super gerne ville besøge er Grækenland, England, Skotland, Irland, Australien, Spanien, Canada, Sverige og Italien. Ja det er måske ikke de mest spændende lande, men det er lande jeg godt kunne tænke mig at besøge. Irland er faktisk det eneste land ud af disse jeg har været i, såå... Hvis jeg fik muligheden, ville jeg gerne nå at opleve disse inden jeg skal herfra.

● Hvad skulle titlen på din selvbiografi være?
Jeg tror nok at den skulle være noget i retningen af "Jeg står her endnu". En del har givet udtryk for at de mange gange har tænkt at det er imponerende at jeg stadig er her den dag i dag. Mange ville have givet op og gjort en ende på det. Har da også været utroligt tæt på, men.. jeg tror sku jeg er for stædig. Har for stor en hævn-knogle i mig til bare at give op og lade andre vinde. Såå.. Jeg vil gerne være her den dag Nemesis lader retfærdigheden skinne igennem og straffe dem der har gjort mig ondt.

● Hvis du kunne være usynlig for en dag, hvad ville du så gøre?
Der er alt for mange ting jeg godt gad gøre hvis det var, men at kunne gå ind på områder og steder der ellers er forbudt område, se det ville være interessant - se hvad det handler om siden det er så hemmeligt og forbudt. :D Area 51, bygninger og strukturer fra oldtiden offentligheden ikke har adgang til. Alle sådanne steder. Kunne være super fedt.


- Sidder du og brænder inde med spørgsmål du kunne tænke dig at jeg svarer på her på bloggen, så stil dem endelig i en kommentar. ;)

4 kommentarer:

 1. Altså vi skal så meget på egeskovs markede igen i år ikk?? Ligger der andre markeder på sydfyn?? Ville egentlig ha inviteret dig på ørbæk, men jeg skal i sommerhus der.

  Ville ha skrevet et spørgsmål, men jeg kan ikke komme på noget. SÅ: Hvad ville du ønske andre spurgte dig om?? <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. JO!!! Det er sku det vi skal. :D Altså der er nogle af de der kræmmermarkeder hist og pist, men hvor de præcist ligger ved jeg ikke. :P Ved bare at der er nogen. Ja det er lidt ærgerligt med Ørbæk, men det går nok. :)

   Hvad jeg ville have at folk spurgte mig om? Puha... Jeg er egentlig en meget åben person, så det kunne være hvad som helst. :P

   Slet
  2. Egeskov er reserveret med dig søde <3

   Slet
  3. Super :D Så håber jeg bare at jeg ikke har andet jeg skal til den dag når den tid kommer. :) Og at vejret er bedre i år.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)