Jeg skal huske at spise, selvom mad ikke virker tiltalende i denne varme

Jeg har svært ved at trække vejret i disse dage. Luften er simpelthen så tyk og klam. Ved jeg brokker mig en del over Sommeren og den klamme varme, men jeg kan virkelig bare ikke lide det. Og det giver mig også problemer når det kommer til mad og drikke. Jeg gider ikke spise ret meget, da mad ikke er særligt tiltalende for mig, når det er så varmt. Jeg har ikke lyst til det og jeg gider i hvert fald ikke stå og lave det. Og mit problem med ikke at få drukket nok dagligt giver også problemer. Når vandet, eller hvad jeg nu ellers drikker, sidder som en prop i halsen, fordi jeg ikke kan få min hjerne til at synke det - dét er fandme irriterende. Selv vand virker for tykt at få ned når det er. Jeg ville ønske man kunne skrue lidt ned for temperaturen så det passede til ens ønsker. Bare indenfor sin egen rækkevidde. Men sådan er det desværre ikke. *Hehe*

Jeg drømmer om at have et badekar jeg kan fylde op med iskoldt vand og isterninger og så hoppe i det et par gange om dagen. Bare for at blive kølet godt ned. Jeg har virkelig ikke lyst til noget som helst andet. Jeg gider ikke ses med andre. Jeg gider ikke hoppe på en halvflad cykel for at tjekke op på ting for andre. Gider ikke handle ind. Gider på ingen måde tonse rundt i lejligheden med en støvsuger. Øv altså. *Haha* Nu må Efteråret meget gerne snart komme med det lidt køligere vejr.

Men som sagt, så bliver jeg nødt til at spise noget. Ellers dur jeg ikke til en skid. Så jeg tvang mig selv igang med noget i dag og det blev altså til en karbonade fra fryseren, lidt kartofler kogt sammen med blomkål, broccoli og edamame bønner og dertil en nem lille salat.

Er glad for at jeg fik spist lidt. Har fået en smule energi, som jeg tror jeg vil bruge på at ligge lidt tøj sammen og så ellers smide mig på langs i sofaen og læse en bog. Okay start på weekenden. Skal bare lige huske at give mig selv den dumme sprøjte inden jeg hopper i seng. *Suk* Det er seriøst det værste ved Fredagene nu.

Har I fået en god start på weekenden?

4 kommentarer:

 1. Spørgsmål: har du shoppet sizeplus tøj hos Ellos før? De har god rabat for tiden, så jeg overvejer om jeg skal købe lidt ;-0)
  Vh Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg shoppede hos Ellos for mange år siden. Var glad for tøjet dengang, men efter jeg har fundet Zalando og Asos så har de langt bedre og pænere tøj. Det fra Ellos kan hurtigt ligne sække man har syet sammen og taget på. Det sidder slet ikke pænt på mig. Vil gerne kunne vise mine former frem, ikke ligne en kasse. :D Men nogen kan bære tøjet hvor det ser pænt ud. Såå.. køber du det rigtige, så er det godt. :)

   Slet
 2. Hej søde,

  min mor har købt en billig aircondition til mig, så kan jeg lidt bedre trække vejret her i varmen.

  Du må holde dig til de lette rette, de kommer bedre ned og med godt af væske.
  Håber du får en god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en stor blæser stående i kælderen, men gider ikke have den til at stå og fylde heroppe.. Bliver det dog ved med at være så klamt varmt, så tager jeg den op for en måned eller to. Men det hjælper desværre ikke på at halsen snørre sig sammen når jeg spiser og drikker. Har kroppen en negativ reaktion på varmen og luften, så er der ikke ret meget at gøre.

   God weekend til dig også smukke. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)