Gode tilbud på Skechers hos Spartoo.dk!

Uhhh!!! Det er farligt at finde ud af, at der er gode tilbud på det sko-mærke man synes bedst om. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER mærket Skechers! Det er ikke alle mine sneakers der er af det mærke, men det ville satme ikke gøre mig noget hvis de var. :D Det er et virkelig lækkert brand og deres sko er fantastiske! De er super gode at gå i, og så kan man få dem i mange farver og modeller. Jeg er stor fan! Og jeg er især glad for dem I ser på billedet her. Jeg har endnu ikke fået købt dem i den lyseblå version, men det kunne være man skulle gøre det nu hvor man kan få dem til 15-30% mindre hos Spartoo!? Pengene er dog små i denne måned, så det går nok ikke. Men synes da at I skulle have muligheden, så ville gerne dele det med jer herinde. Det kunne jo være at der var nogen der havde forelsket sig i et par, men ikke fået det købt endnu. Så er det jo en mulighed nu hvor de er sat ned for en kort periode.

Så smut ind og kig - og shop! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)