I storm og blæst kører jeg ud

... Eller det gjorde jeg i hvert fald i dag. Skulle igen ud i den anden ende af byen og tjekke op på div. ting og fodre kat. Havde også lidt sengetøj og håndklæder med derud, som ikke kunne være i vaskemaskinen herhjemme, da jeg vaskede tøj. Så det er nu også blevet vasket og hænger og blafrer i vinden. Så må vi se hvornår jeg får tid til at hente det igen.

I morgen skal jeg nemlig til Odense for at tage på sygehuset. Dét er ikke noget jeg ser frem til, men det gør jeg til det der sker bagefter. Skal ses med et par blogger-veninder - you know who they are ;) - så vi håber at vejret arter sig. Så ingen regn og helst ingen voldsom blæst, som vi har haft i dag. Må se hvad vejrudsigten på TXT siger i morgen når jeg står op. Har også lige fået smidt de sidste ting i tasken (paraply, solbriller... ting der passer til lidt af hvert) og mangler så egentlig bare at få lagt tøj og makeup frem så det bliver super nemt i morgentidlig.

Nu vil jeg smide mig på sofaen i et par timer inden sengen kalder og så vil jeg få læst lidt mere. Håber at blive færdig med min bog inden weekenden, så jeg kan læse den sidste i serien der. Har allerede de næste 11 bøger liggende klar, som jeg gerne vil læse i år. 9 af dem er utroligt lange, så tror ikke jeg når flere end dem. Men nu må vi se. Kan være jeg ender med at sluge dem på rekorttid. :P

C'Ya! Og sov godt når I kommer så langt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)