Film jeg ser frem til og håber at jeg får set

Jeg elsker at hygge til en film eller to, eller endnu bedre en TV-serie. Og der er især et par film, som jeg glæder mig til at se i biffen i år og næste år, eller når de en gang udkommer på DVD. Nogle af dem er efterfølgere af film jeg elsker, eller også er det film som jeg har læst bogen af, eller som jeg generelt bare er vildt nysgerrig over.

Ja jeg ved godt at nogle af filmene allerede har været eller er i biffen i øjeblikket, men har endnu ikke fået dem set. Derfor nævner jeg dem også her.

Ja det er en lidt broget blanding, men det er oprigtigt film jeg ser frem til at se. Der er mange thrillers/gysere, men det er altså også min foretrukne genre når det kommer til film. Udover dem, så glæder jeg mig helt enormt til at se anden film i "Fifty Shades" serien. Har endnu ikke fået købt den første, men den skal helt sikkert være i min samling. Og nummer to her er jeg virkelig spændt på. Kender selvfølgelig historien, men det er altså lidt noget andet når der kommer "billeder" på. Bøgerne er dog bedst, men... jah.. Nu har jeg jo set den første, så de næste par stykker skal også ses. Er jeg den eneste der har det sådan? Også selvom filmene måske ikke er gode? Sådan har jeg det nemlig med alle de film jeg ser. Kommer der en efterfølger så skal jeg bare se den. No matter what. *Hehe* Crazy I know.

En anden som står øverst på min liste er "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Er man bare en smule Harry Potter fan, så skal man altså se denne. :) Og X-Men filmen er også en must-see. Har været med fra start af, så selvfølgelig skal denne også ses. Den var i biffen i Maj, såå... den burde snart ses. Nogen der ved om nogle af disse kommer på Netflix, Blockbuster eller andet?

Hvilke film skal I se?

4 kommentarer:

 1. Lights out ser så klam ud!! der er begyndt at komme trailer for den på youtube, også selvom jeg ikke ser noget det skulle minde om... jeg er slet ikke til gysere og hader når de viser trailer for den i fjernsynet, fordi man ikke kan undgå det... giver mig så meget angst.. 😳

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke vente med at se den. Ved ikke hvorfor jeg faktisk elsker den type film, da man jo, som du selv siger, skulle tro det ville tricke min angst, men... nope. :)

   Slet
 2. Så trailer til suicice squrd i søndags i bio'en og den skal jeg bare se den ser hamrende god ud. Inferno skal også ses og Fifty Shades Of Grey darker og nok flere i nu :-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)