Loppemarkeds Dag

Jeg har ville på loppemarked længe, men det har altid været længere væk end jeg kunne komme uden at blive kørt. Så det er ikke blevet til noget før i dag. I dag besluttede vi os for at tage ud på et gammelt mejeri i Kirkeby hvor der er virkelig mange boder og rigtig mange forskellige ting. De har åbent Søndage i lige uger, så det passede lige med i dag - Så afsted på et lille familie roadtrip.

Jeg har en lang liste med bøger jeg er på udkig efter, når jeg er i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, så det er primært det jeg kigger efter når jeg er afsted. Var da også heldig at finde nogle stykker, så nu er listen blevet reduceret en smule. Men jeg er langt fra nået i mål. Og udover dem på listen fandt jeg to, som jeg glæder mig til at få læst når det bliver deres tur. Jeg er pt igang med at samle serien "Dicte Svendsen" af Elsebeth Egeholm, serien "Louise Rick" af Sara Blædel og serien "Fjällbacka" af Camilla Läckberg. Alle tre serier med en del bøger i efterhånden, så det tager lidt tid. Især når jeg helst vil finde dem steder som genbrugsbutikker og loppemarkeder. Dog tror jeg at jeg bliver nødt til at købe de nyeste fra ny af - medmindre jeg kan finde dem "brugte" på nettet til billigere penge. Men det er ikke super nødvendigt at blive færdig endnu. Har en del bøger jeg gerne vil have læst inden jeg skal igang med disse. Så har lidt tid at løbe på endnu. :D

Udover bøger kigger jeg også efter ting til altanen, fine fade jeg kan bruge til billeder, ting med ræve og andet små-skrammel. Jeg er dog meget kræsen, så det er ikke så ofte jeg finder noget der falder i min smag. Men jeg elsker alligevel at gå rundt og rode og kigge på folks gamle skrammel.

Hvad med jer? Er I lige så tosset med loppemarkeder og genbrugsbutikker som jeg?

3 kommentarer:

  1. Lyder som et sted du er nød til at tage mig med hen en dag :D
    Jeg har det lidt som dig, elsker at gå og kigge på loppe og kræmmermarkeder, men det er ikke så tit jeg køber noget. :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)