Så står den satme på Familie Weekend!

Så blev det endelig tid til at tilbringe lidt dage sammen med familien. Min søster og hendes kæreste er kommet til Fyn og i dag har vi hygget med grillmad og været ude og køre. Det er skønt endelig at se hende igen og få snakket face-to-face. I morgen starter vi ud med et besøg på et af Sydfyns største loppemarkeder, og så regner vi med at køre forbi en af strandene senere på dagen. Vi skal ud og se om vi kan finde nogle fine ting til altanen og andre DIY-projekter. :D Vi har også snakket om at vi skal hygge med film. Ren hygge og afslapning. Har jeg set frem til virkelig længe.

Så jeg vil hoppe i seng. Vil lige læse lidt inden jeg skal sove. I hører nok fra mig i morgen. :) Håber I har haft en fantastisk Lørdag.

4 kommentarer:

 1. Håber i får nogle dejlige dage sammen <3

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at din søster kunne komme forbi :) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :D Vi ses så sjældent, så det er super rart når de kigger forbi.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)