Min Personlige Makeup Geek Øjenskygge Palette

Hold da op hvor har disse øjenskygger været længe undervejs. Det er lidt min egen skyld da de blev delt ud på ret mange bestillinger, men i dag ankom den sidste pakke og jeg kunne få samlet min store palette. Det er en tom magnetisk Morphe palette til 28 øjenskygger og udover den har jeg en lille til 12 stk inkl. et stort spejl. Den lille skal fyldes op med Morphes egen øjenskygger. Så når de ankommer viser jeg også den færdige palette her på bloggen.

Men i dag handler det om disse øjenskygger som jeg har valgt fra Makeup Geeks store sortiment. De er dog ikke købt på Makeup Geeks eget site, men derimod igennem BeautyBay.

Makeup Geek er navnet på en YouTube Beauty Guru som jeg har fulgt i mange år efterhånden - længe før hun startede dette makeup brand op. Hun hedder Marlena og har også sin egen livsstils blog. Hun var en af de første beauty gurus jeg fulgte og da jeg så at hun havde startet sit eget brand op blev jeg ret spændt. Der gik dog en del år før jeg fik mulighed for at få fingrene i noget af det, og nu har jeg så fået samlet mig en hel palette med hendes smukke øjenskygger.

Jeg har som sagt købt dem igennem BeautyBay, så jeg har ikke måtte sloges med en dum told og vanvittig dyr fragt. Øjenskyggerne ligger fra ca. 50-80 kr stykket. Ja de er ikke billige når man gerne vil have fyldt en palette op, men de er det værd. Jeg synes personligt at kvaliteten er super lækker og pigmenteringen på dem jeg har er fantastisk.

Jeg har langt fra alle dem jeg godt kunne tænke mig, men... jeg har nu nogle farver jeg synes fungerer godt til mine blå øjne og nogle farver jeg elsker. Samt nogen jeg også synes er super interessante og som jeg glæder mig til at lege noget mere med.

● Voltage (Duochrome) - Vanilje farvet base med champagne-gyldne reflekser
● Vanilla Bean (Light shimmer) - Blød beige farve
● Gold Digger (Metallic shimmer) - En super flot metallisk guld
● Casino (Shimmer) - Kraftig morgenfrue gylden farve
● Shimma Shimma (Metallic shimmer) - Metallisk Champagne farvet
● Starry Eyed (Foiled) - Lys champagne beige med en smule lyserøde undertoner
● Steampunk (Duochrome) - Blå-sort base med smukke kobber reflekser
● Crème Brulee (Matte) - Sandfarvet
● Mai Tai (Duochrome) - Abrikos farvet base med blå-lilla reflekser
● Mango Tango (Light shimmer) - Ferskenfarvet pink med guld shimmer
● Cosmopolitan (Shimmer) - Rosa Guld med gyldent shimmer
● In The Spotlight (Foiled) - Blød pink med koral farvet undertoner
● Grandstand (Foiled) - Medium rosa gold med en smule gråbrune undertoner
● Cherry Cola (Matte) - Mørk brun med kraftige røde undertoner
● Rockstar (Duochrome) - Medium sølvfarvet base med lilla-pink reflekser
● I'm Peachless (Duochrome) - En beige med ferskenfarvet-pink reflekser
● Cupcake (Matte) - Medium pink
● Prom Night (Shimmer) - Støvet lilla med et hint af grå
● Unexpected (Matte) - Støvet pinktonet brun
● Blacklight (Duochrome) - Kraftig lilla base med is-blå reflekser
● Hopscotch (Matte) - Kold lilla
● Karma (Duochrome) - En gylden base med gul-grønne reflekser
● Ritzy (Duochrome) - En varm rødbrun base med grønne og gyldne reflekser
● Havoc (Duochrome) - En varm rødbrun bade med blågrønne/Turkise reflekser
● Shore Thing (Matte) - Pastel mintgrøn
● Dragonfly (Matte) - Kraftig blågrøn/Turkis
● Shark Bait (Matte) - Blåtonet grøn
● Poolside (Light shimmer) - Kraftig blågrøn/Turkis med guld shimmer

Som I kan se, så har jeg lidt af hvert. Både duochrome, foiled, shimmer, metallic shimmer og matte. De fleste ligger omkring de 50 kr stykket men de foiled øjenskygger koster omkring de 80 kr. Om de er de 80 kr værd? Både og. Synes godt de kunne være på samme prisniveau som de andre, men.. jah.. Jeg er glad for min meget blandet samling, og som sagt så glæder jeg mig enormt til at få leget noget mere med dem.

5 kommentarer:

 1. jeg tror jeg må have karma... :D den er fandme flot!

  SvarSlet
 2. "Bloggen er 100% personlig - I vil altid få min ærlige mening at vide." skriver du... men alligevel sletter du indlæg, som det om at din weekend blev ødelagt.
  Kan du nu ikke længere stå ved dine egne ord på din egen blog? Det er sgu for plat så. Ved snart ikke hvorfor jeg læser med herinde, der er så få personlige opdateringer. Det er sgu da mere en hobby blog end livstil.
  //ANNI (har læst med siden du boede i Kværdrup)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket indlæg mener du jeg har slettet? Hvad jeg kan se så er der ingen ændring sket nogle steder, så ingen indlæg er blevet slettet. De ting jeg har skrevet ang. weekenden er i de indlæg jeg har omtalt det, såå... det må have været et andet sted du har læst noget. Har skrevet om det på Twitter.

   Og jeg sletter ikke indlæg. Er de væk, så er det sket ved et uheld. Jeg har intet at skjule så kan ikke se hvor du får den forskruet idé fra.
   Jeg kan sku godt holde ved mine ord. Er også TYDELIGT i de indlæg der er her på bloggen. Og personlige opdateringer er der mange af. Selv nogen andre aldrig ville drømme om at skrive om. Så hvis du mener det er for overfladisk så får du nok et problem med at finde ret mange andre personlige blogs der lever op til din standard.

   Slet
  2. Undskyld jeg siger det Anni, men hvor meget er det du forventer GiZ skal krænge ud af hendes privatliv? Hendes sexliv? For det er sku næsten det eneste der kan gøre det mere personligt. Og dét synes jeg fandme ikke folk kan forvente af hende. Hun har mange personlige indlæg her på bloggen og har da flere igennem en hel uge, så det er da noget værre fis du sidder og skriver der. Jeg kender ikke til ret mange bloggere der er lige så personlige og ærlige som GiZ her og samtidig med har noget super spændende indhold.

   Du gør det godt GiZmo. Utroligt så travlt folk skal have når de mangler noget indhold og spænding i deres liv.
   - Anna

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)