En dag med en smule drama og masser af hygge

*Ryster på hovedet* Jeg troede dagene med drama her på bloggen var noget der lå fortiden til, men nej... Det er dog ikke noget jeg gider bruge kostbar tid på, da der ikke ligger noget i det for mit vedkommende. Så jeg har bare forsøgt at nyde dagen til trods for en smule stress. Dog blev mine planer for i dag ændret allerede i morges, så jeg endte med kun at have en tid hos lægen på skemaet. Og det var heldigt - for da jeg kommer ud inde fra lægen af, støder jeg på en af mine kusiner og vi beslutter os hurtigt at ses senere på dagen, da det er ved at være en del år siden sidst. Så vi fik lige hygget med lidt snak og fodbad i et par timer. Noget vi har aftalt at vi skal til at gøre noget oftere. Så det ser jeg frem til.

Derudover så har jeg været henne og "pakke" taske til på Torsdag. Blev simpelthen nødt til at tømme den for al indhold og "pakke" den om kun med det mest nødvendige. Gider nemlig ikke slæbe rundt på for meget en hel dag. Og jeg glæder mig. Det er efterhånden nogle måneder siden jeg har hygget med Jeanette, og denne gang tager vi Rikke under armen også og så skal der ellers bare tøse-hygges. Vi håber vejret holder sig fint så vi kan besøge et par butikker og så ellers bare nyde hinandens selskab. Senere på dagen står den på live-musik, som jeg håber jeg er frisk til når det er - og igen at vejret holder tørt. For det er længe siden jeg har nydt noget live, såå... vi må se om det er noget jeg deltager i som afslutning på en helt sikker god dag. :)

Nå.. Jeg vil smide mig med min bog i en times tid, inden jeg hopper under dynen.

1 kommentar:

  1. Kan slet ikke vente søde og synes virkelig det er alt for længe siden, vi har set hinanden. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)