Prøver at blive klar til næste uges travle ræs

Jeg har i den grad holdt Søndag i dag. Jeg får en travl uge i næste uge, så har brugt dagen i dag på en masse afslapning og hygge med Prinsen. Humøret er stadig helt i bund, men tja.. Bliver forhåbentlig bedre på Torsdag. Det er nemlig først der at der sker noget jeg ser frem til igen. Denne weekend blev jo ødelagt, såå... Torsdag må være plastret på såret.

Jeg havde egentlig håbet at jeg kunne nå at lave et 4. Juli look i morgen, men der bliver desværre ikke tid til det inden jeg skal ned til psykiateren. Og det er spildt at tage makeup på når jeg skal derned. Og kommer ikke hjem før om aftenen igen. Såå.. den plan gik lidt i vasken også. Jo kunne da have lavet det i dag, men nu havde jeg jo planlagt at der intet skulle ske. Så det må blive til næste år. Men der skal helt sikkert findes tid til at lege lidt med en masse farver fra i næste weekend af. Har så mange idéer jeg gerne vil teste og har også stadig lidt jeg mangler at modtage med posten. Såå.. I kan se frem til en masse farverige looks samt et par af de mere neutrale, men stadig fine af slagsen. ;)

Jeg vil læne mig tilbage og læse lidt inden jeg smider mit korpus ind under dynen. Håber I har haft en god Søndag og er blevet klar til en ny uge.

5 kommentarer:

 1. Dejligt at høre du glæder dig til Torsdag søde, det gør jeg også. Tager du din selfiestang med.. ha ha. Vi skal også lige ha snakket detaljer osv i løbet af ugen. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig gør jeg det. :D Ja jeg har allerede smidt den i tasken. :P
   Regner med at vi kan skrive lidt sammen i aften? Mere for at aftale tider og plan for dagen alt efter vejret. :)

   Slet
  2. Super.. så må vi se om vi kan få taget et par selfies.. ha ha.

   Slet
 2. Jeg glæder mig til toooorsdag! :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)