Solen er en vederstyggelig tyveknægt

Da jeg stod op i morges, kunne jeg godt mærke at det ikke ville blive en dag hvor jeg fik lavet det helt store praktisk. Har dog fået handlet og taget lidt billeder til min veninde. Men resten af dagen? Den tror jeg bare jeg holder fri. Har for tiden ingen energi og det er til dels pga. varmen. Jeg synes ikke det er sjovt længere. Den energi folk snakker om de får fra solen, den mærker jeg intet til. Eller måske er det min energi de suger ud af solens stråler? Måske stjæler solen alt det jeg har og giver videre til alle andre? Det føles i hvert fald sådan.

Valgte at køre ud til de gamle i går, da jeg alligevel skulle i Aldi efter kattemad. Vidste de havde skygge i haven, som jeg kunne benytte mig af. Og så inviterede de også på aftensmad, så det var bare en bonus oveni hatten. Og hundene var glade for at se mig. Men hold da op hvor var det dog varmt. Jeg havde sådan håbet at vi ville få noget regn i nat, men nej.. Så vi har endnu en dag med en klam tyk luft og en kvælende varme.

Jeg har siddet og sumpet lidt i sofaen siden jeg fik spist min middagsmad. Og nu er der efterhånden gået en del timer på ingenting. Overvejer at smide mig ud på altanen sammen med Prinsen og læse lidt. Måske hænge et tæppe op på nettet for at lave lidt skygge. Det blæser nemlig en smule i dag, så kan håbe at det bliver mere behageligt at sidde derude i dag end det var i går. Måske kunne jeg endda tage en lille lur!? Kæft hvor er jeg dog bare dvask og slap i dag. *Hahahahahha*

Please tell me at jeg ikke er den eneste der er en smule træt af varmen. :P

Smutter... Sorry for min ret så hyppige brok over Sommeren, men jeg er virkelig ikke et Sommer-menneske. Lover at jeg vil begrænse mine udbrud fra nu af. *Hehe* Flere positive vibes fra i morgen! I hope.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)