Goodiebox August 2016

Så er det blevet tid til at kigge på denne måneds Goodiebox, som de har lavet i samarbejde med 5 bloggere fra blognetværket byBlogly. Hypet over denne box har været stor, så forventningerne var skruet helt op på max. Hvilket betyder at der er langt at falde hvis ikke den falder i ens smag. Og det ser ud som om der er STOR forskel på hvad folk synes om den. Så lad og kigge på indholdet og så vil jeg komme med min endelige dom til sidst.

● Wet Brush - Aquavent Paddle Hairbrush - Vi fik også en Wet Brush i boxen sidste år, men det var en lidt anden end denne. Denne kan bruges i badet også, da den har huller bagpå hvor vandet kan løbe ud af. Derudover har den en langt større flade, så man kan få mere hår med af gangen. Wet Brushes er en af de bedste børster jeg har prøvet - selvom mit hår er super filtret og umuligt, så kan disse børster kommer igennem det uden for meget slid på håret.
Full size - koster 199,95 kr

● The Body Shop - Honey Bronze Tinted Face Gel - Dette er en tynd og let tinted gel, som skulle give en en let glød i ansigtet. Det er ikke en selvbruner, men den skulle give en smule farve hvis man synes man mangler lidt i ansigtet. Personligt ser jeg ikke nogen forskel på huden, så jeg tror ikke at jeg får brugt denne. Og da jeg i forvejen ikke er til cremer og gel i ansigtet pga. olieret hud, så er denne ikke min favorit i boxen.
Full size 25 ml - koster 155 kr

● Benefit - They're Real! Tinted Primer - Jublede lidt da jeg så denne - indtil jeg fik læst hvad det egentlig var. Det er en tinted primer. En VANDFAST tinted primer. Og hvis der er noget jeg hader, så er det vandfast mascara eller lignende. Det er umuligt at få af igen uden at ødelægge vipperne. Tanken om en primer til mascaraen synes jeg nu egentlig meget godt om, men ikke den vandfaste faktor i det. Den har dog en flot brun farve, men ville ønske det så var mascaraen i stedet for. Så i dette tilfælde ville jeg gerne have haft Roller Lash i stedet for, som nogle af de andre har fået. Tror dog jeg ender med at købe en full size af They're Real! mascaraen på et tidspunkt. Elsker børsten. Så det er godt den er på tilbud på Asos en gang imellem. Så må jeg købe den der.
UPDATE: Den er ikke vandfast, som der står i indlægsseddelen, så jeg er lettet og glad for dette produkt nu. :) Den er faktisk super flot på vipperne.
Travel size 30 g - koster 210 kr i full size

● Clean - Eau de Parfum - Jeg kunne se man enten kunne få en Clean parfume eller en parfume olie fra Isangs, og jeg er super glad for at det var en Clean der gemte sig i min box. Den anden kan jeg virkelig ikke klare. Men det er så ikke alle duftene fra Clean jeg synes om, så var spændt på hvordan "Skin" var, for den mener jeg ikke at jeg har duftet til før. Jeg er faktisk lidt vild med den. Den er meget krydret og tung, så den vil være perfekt til Efteråret. Så jeg er virkelig lettet over at det var den jeg fik.
Travel size 5 ml - koster 395 kr for 30 ml

● Balance Me - Super Moistrurizing Hand Creme - Endnu en håndcreme..... Men en god håndcreme. Balance Me har vi fået ret mange produkter fra efterhånden, og det er ikke alle der falder i god jord hos mig. Min hud reagerer bare ikke særlig godt med ret meget af det - især ikke deres ansigtsprodukter, så jeg er glad for at det ikke var et ansigtsprodukt denne gang. Dog en smule træt af at det igen er en håndcreme, men det er nok fordi jeg ikke bruger det nok til at få brugt de mange tuber op som vi efterhånden har fået. :)
Full size 50 ml - koster 99 kr

Min endelige dom over boxen er, at den ikke rigtig er alle pengene værd for mig denne måned. Det er efterhånden ved at være en fast ting, og det er en ret trist nedadgående kurve de er inde i hvis I spørger mig. Det er de samme brands de bruger ret så ofte og mange af de samme produkter de smider i boxen. Det er sjældent vi får noget nyt og sjældent at vi bliver præsenteret for et nyt brand. Det synes jeg virkelig er trist, for det er jo egentlig derfor man vælger at abonnere på boxen. Håber lidt at de ændrer kurs snart, for jeg er ved at være lidt træt af håndcremer og ansigtscremer. Vil gerne se noget nyt.

Inden jeg slutter af, så vil jeg da lige dele min personlige begejstring over, at de har valgt at bruge to af mine Instagram billeder til deres indlægsseddel. :D Dejlig anerkendelse.

Selvom jeg personligt ikke synes om denne box, så er der mange der elsker indholdet, og det kan også være at du synes det er nogle lækre ting. En gang imellem har de et specielt Goodiebox tilbud på den pågældende box hvis ikke den når at blive udsolgt, og tilmelder du dig deres nyhedsbrev kan du til tider også få specielle Goodiebox rabatter på det de ellers sælger på deres site. Men synes da alligevel I skulle kigge ind forbi deres site og se om det kunne være noget for jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)