Føler lidt jeg slet ikke har været tilstede i dag

Vejret har været lækkert i dag. Hverken for koldt eller for varmt. Men har jeg fået nydt det? Nej... Ved simpelthen ikke hvad der skete, men tiden er simpelthen gået så stærkt! Det er jo latterligt. Har ikke engang fået begyndt læsningen af den næste bog jeg skal igang med, og det var ellers meningen at jeg ville gå igang i dag. Og jeg ved ikke hvad jeg har brugt tiden på andet end at hente pakker, tage billeder af Goodieboxen og stene på nettet. Simpelthen for dårligt. Men jeg har da fået aftalt mødetidspunkt med Jeanette på Fredag, fået tjekket op på emails og pakket taske til Fredag.

I morgen har min mor og Cosmo fødselsdag, men jeg har ikke engang tid til at tage ud og sige tillykke. Har ikke engang fået købt en gave til Prinsen. Jeg skammer mig. Så må bare putte lidt mere med ham i morgen aften og give ham noget lækker mad og ekstra godbidder. Håber også at jeg når ned forbi genbrugsbutikkerne, for vil se om ikke jeg kan finde en flettet kurv. Skal bruge den til et lille projekt. Men chancerne for at jeg finder en er lille, men bliver nødt til at prøve.

Nå.. vil smutte.. Det bliver en lidt hektisk dag i morgen, men når den er overstået står den på blogger-veninde-hygge i Odense til Blomsterfestivallen og så skal jeg ellers bare have mig en fri-weekend. Langt om længe. :) Håber den bliver god og afslappende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)