Nu sker der vist endelig noget

Jeg har været totalt flad i et par dage og kan stadig mærke at energi niveauet er lavt, men jeg prøver da at komme lidt ud. Det er også derfor der har været lidt stille her på bloggen og på de sociale medier. Havde en fantastisk weekend, men kan godt mærke at krop og hoved er træt. Men er så småt ved at være klar igen.

I går og i dag har jeg arbejdet lidt mere med idéer til Blogtober og julekalenderen på bloggen, og så har jeg fået bestilt lidt flere ting hjem til min søsters pakkekalender. Jeg er blevet helt bidt af det.
Derudover havde jeg besøg af min udlejers søn i går. Han er den som har overtaget ansvaret med de ting der skal laves i boligblokken, og han virker meget mere fornuftig end sin far. Så nu ser det ud som om der sker noget. Skal så bare lige have skrevet en liste med alt det der skal ordnes, og så ville han kigge på det. Hold nu op hvor er det lækker... Efter 6 år sker der endelig noget ved de fejl og mangler der har været, siden den dag jeg flyttede ind.

Kalenderen er også blevet fyldt lidt op denne måned. Har en fødselsdag jeg skal til og Prinsen fylder også år, skal dogsitte en dag, skal hygge i Odense med Jeanette og så er der en masse andre småting, jeg håber jeg får til at passe ind. Det kan godt være at jeg havde sagt at jeg ville holde fri i denne måned, men mange af tingene er noget jeg rent faktisk ser frem til, så det er ikke noget der kommer til at dræne humøret ret meget. Tror jeg da i hvert fald ikke.

Nå, men jeg ville egentlig bare lige give jer en update på hvad der sker i disse dage, og så vil jeg smutte igen. Blev færdig med den første bog i "All Souls" serien i går, så har planer om at starte på bog nr. 2 i dag. :) Det er nok hvad min aften kommer til at stå på.

4 kommentarer:

 1. Jeg er virkelig også bare træt, doven og slap i denne uge, men håber det bliver bedre fra i næste uge. Det lyder så hyggeligt at du laver en pakkekalender til din søster. Laver hun også en til dig. Laver du også en til dig selv igen i år eller?

  Glæder mig rigtig meget til vi skal ses, savner det helt vildt. Føler det er mega længe siden vi sidst var sammen. Havde min bil bare virket ordentligt, så havde jeg besøgt dig.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver ikke frisk så længe jeg bliver ved med at lave aftaler som jeg gør lige pt. Så de næste 3-4 dage må jeg hellere holde aftale-fri så jeg kan blive nogenlunde klar til næste weekend. :)

   Jeg synes også det er hyggeligt at planlægge en til hende. Hun bliver godt forkælet i år. Ja hun laver så også en til mig. Laver ikke en til mig selv. Får jeg nok ikke råd til. Men det gør heller ikke noget så længe der kommer en lille pakke hver søndag fra min søster. :D

   Savner det også. Træls det skal være så dyrt at køre fra den ene ende af Fyn til den anden. /: Havde det været billigere kunne det jo ske noget oftere.

   Slet
  2. Ja du må være bedre til at passe på dig selv og holde nogle dage helt fri. Synes virkelig bare tiden flyder afsted for tiden og jeg aner ikke hvorhen. Laver ikke en skid..

   Dejligt at hun laver lidt til dig også.. <3

   Ja hvis bare det var billigere og der ikke var så langt. Synes stadig du skal flytte til Odense.. ha ha :P

   Knus <3

   Slet
  3. Det er nemlig det der er mit problem. Burde holde lidt fri men synes tiden går alt alt for stærkt!

   *Hahahaha* Odense er .... for stor til mig. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)