LookFantastic.dk Beauty Box – August 2016

Denne måneds Beauty Box fra LookFantastic.dk dumpede ind af døren i går, og vi har allerede fået lov til at se designet på selve boxen på de sociale medier. Jeg elsker det! Måske ikke så meget farven, men måden de har brugt makeup til at designe det Engelske flag på er genialt. Det giver da også nogle forventninger til indholdet af boxen, hvilket godt kan være en smule farligt, hvis man går hen og bliver skuffet over ikke at få det med, som boxen egentlig teaser til.

Udover boxen har vi igen fået ELLE magasinet med, og det er en af de ting jeg virkelig elsker ved denne box. Magasinet er lille og fint og har en masse fantastiske billeder deri. Elsker at sidde og blade sådanne blade igennem og læse nogle af de artikler de har tilføjet. Og så ser sådanne blade her altså bare godt ud som pynt i indretningen på et bord, i en reol eller hvor man nu kunne tænke sig at placere dem.

Temaet for denne box er #LFBestOfBritish og det betyder, at vi kun vil få produkter med der kommer fra England. Lad os kigge på dem....

● Balance Me - Congested Skin Serum – 7 ml
Et mærke jeg allerede kender til, og som jeg desværre ikke har haft de bedste erfaringer med. De gange jeg har fået produkter fra dette mærke har det været fede cremer til ansigtet, og det fungerer altså bare ikke særligt godt med acne og meget olieret hud. Så jeg har virkelig ikke været glad for dem. Men denne skulle vist være til acne-bekæmpelse og brugbar til folk med olieret hud. Se nu begynder det at gå den rigtige vej! Denne skulle gerne kunne reducere urenheder i huden og have en beroligende effekt. Dét glæder jeg mig virkelig til at teste noget nærmere.

● Ren - Flash Defence Anti-Pollution Mist – 9 ml
Dette er en ansigts mist der skulle hjælpe med at beskytte huden mod storbyens forurenede luft og derved forhindre at ens porer bliver fyldt med en masse skidt og snavs. Man kan bruge den når man lige føler man mangler lidt opfriskning. Jeg bruger ikke rigtig denne form for spray mist, da jeg ikke har haft nogen større effekt med dem. Har tidligere fået nogen som... jah har måske brugt dem et par gange - ellers ikke. Men denne tror jeg nu alligevel godt jeg vil give en chance. Det er nemlig ikke bare en mist der giver fugt til huden, men som også beskytter mod forureningen i vores omgivelser. Og nu bor jeg jo inde i byen, såå... den skal med i håndtasken.

● Percy & Reed - Wonder Balm – 30 ml
I sidste måned fik vi også en hårcreme med i Beauty Boxen og en med i Goodieboxen, så var sådan lidt "baaah" da jeg så der også var en med denne gang. En sådan hårcreme hjælper til med at gøre håret blødt og glansfuldt. Det hjælper en med at få styr på de der små hår der stritter ud til alle sider ved enten knækket og skadet hår eller hvis det bare er super fint og elektrisk. Denne skulle især være god som base til styling produkter hvis man vælger at style det. Heldigvis er det en lille tube, for nu har jeg efterhånden en del stående. :P

● Bloom And Blossom - Rejuvenating Facial Mist – 40 ml
Endnu en ansigts mist? Ehm... Ja den kan da nogle andre ting end den anden der var med, men to? I samme box? Aih LookFantastic dét er en ommer. Denne skulle gerne mindste rynker og fine linjer og give huden en fin glød. Desværre synes jeg den virker meget olieret på huden, så tror ikke den er særligt god til fedtet hud. Men jah.. Dem med tør hud skal nok få glæde af denne.

● Renu - Lip And Eye Active Lift – 7 ml
Endnu en øjencreme til min efterhånden ret så store samling. Synes godt nok det er blevet populært at smide sådan en i boxene, og så sker det så ofte at man jo ikke har en chance for at få dem brugt op. Men de kloge siger jo også, at det er vigtigt at pleje huden omkring øjne og mund, da den er sart og er det første sted hvor alderstegn viser sig. Ja tak det kan jeg godt skrive under på. *Hehe* Og jeg er sku ikke så god til at få denne type produkter brugt. Jeg har simpelthen ikke tålmodighed til det om morgenen og aftenen. Og så synes jeg der er så mange af dem der fedter og det magter jeg simpelthen ikke. Hvis jeg skal bruge sådanne produkter så skal de trænge super hurtigt ind i huden så jeg ikke render rundt med en klam fornemmelse resten af dagen og makeuppen bare sidder og kager ovenpå cremen. Ad ad ad.. Men måske er jeg heldig med denne? Måske falder denne i min smag? Nu har jeg ikke prøvet den sammen med makeup endnu, men huden omkring øjnene bliver super blød, såå.. måske.. måske ikke. Det må tiden vise.

● Bee Good - Vanilla And Honey Lip Balm – 10 ml
Okay nu må de gerne stoppe med alle de læbepromader. Både Beauty Boxen og Goodiebox. Min samling vokser stødt og jeg når dårligt nok at få én brugt op før jeg har fået 5 mere til samlingen. Så nu må det gerne gå i bero tak. :) Når det så er sagt, så må jeg nu ærligt indrømme at jeg elsker denne form for læbepromade. Tuben er lækker og man har mulighed for at få mest muligt ud af produktet og så er det altså også lidt mere hygiejnisk. Denne dufter af vanilje og honning og det er jo en perfekt duft til Sommeren. Jeg vælger at beholde den, også selvom jeg ikke har brug for flere, for jeg er ret så nysgerrig på denne.

Det var indholdet af denne måneds Beauty Box, og jeg må indrømme at jeg også er skuffet denne gang. Der findes så mange lækre Britiske skønhedsbrands og så mange af dem producerer virkelig lækker makeup, så jeg er ret skuffet over at der ikke var noget af det med i boxen. Selve designet på kassen fik mig til at tænke, at der nok var en lækker blush med eller en skøn læbestift. Men nej.. Og jeg synes da, at det var oplagt at smide noget fra Rimmel London med eller måske endda Eyeko, Illamasqua og Soap & Glory. Øv øv øv. :P

Krydser bare fingre for næste gang så. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)