Nyt køb - Tea Tree produkter fra The Body Shop

Da jeg var i Odense i Fredags, var jeg inde forbi The Body Shop for at kigge lidt. Jeg ville gerne ind og se deres nye produkter med Tea Tree. De skulle nemlig være gode til acne ramt og olieret hud - hvilket jeg jo slås en hel del med. Så ville gerne prøve at købe nogle produkter med hjem som jeg så kan teste. Det blev så til en 3-in-1 Wash Scrub maske og en lille tube Facial Wash.

Scrubben købte jeg fordi jeg jo elsker ansigtsscrubs og denne kan bruges på tre måder - en alm. scrub, en rens og en maske. Slet ikke dårligt. Den kostede 115,-. Måske en smule dyr til min smag, men håber den er pengene værd.
Den lille tube ansigts rens købte jeg fordi jeg altid bruger en når jeg er i bad, og har snart ikke mere af den jeg normalt bruger. Derfor tænkte jeg at denne ville være en fin kombination sammen med ansigtsscrubben. Denne lille tube kostede 35,-.

Fik også en lille prøve med af deres Pore Minimizer, som jeg vil teste. Hvis den viser sig at være god, kunne det være jeg skulle inkludere den i min makeup-rutine. Men nu må tiden vise om jeg overhovedet kan holde ud af have sådan en på nu hvor min hud er så olieret.
De har også en alm. Ansigtsmaske med mudder og den vil jeg gerne prøve, men jeg havde ikke råd til at købe mere med hjem den dag. Men jeg håber jeg får råd til at undvære 125,- på et tidspunkt. Den kunne være fantastisk!

Produkterne dufter meget kraftigt at Tea Tree og det kan godt være lidt for meget, men synes ikke duften hænger så meget ved på huden efter brug, men nu må jeg se om jeg efter noget tid alligevel synes det bliver for voldsomt. Hvis det gør, så må jeg jo bare bruge produkterne om aftenen inden sengetid. Men jeg håber virkelig at disse produkter kan overholde det de lover. Det kunne være så lækkert. Hader min acne og jeg hader endnu mere min olieret hud. Så kan jeg få det mindsket en smule, så ville jeg være lykkelig.

2 kommentarer:

  1. Spændende , har tænkt på at købe den serie til min datter, må høre hvad du siger til den 😉 Lone

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg lover at give en update her på bloggen. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)